ANNONSE

«Pelle Parafin» til Nordtvet

«Pelle Parafin» til Nordtvet

 

I januar slapp Arne Garvang plata «Pelle Parafins Missing Link» med nytt band. Onsdag i neste uke spiller han noen godbiter fra albumet på Nordtvet bibliotek.

På 1980-tallet var Arne Garvang populær underholdning gjennom tv-seriene om Pelle Parafins Bøljeband.

På nyåret gjorde han comeback med sitt nye rockeband. Senere i år kommer han ut med bok nummer fire i barne- og ungdomsserien om Muffe.

Når Arne Garvang besøker biblioteket på Nordtvet på onsdag, kommer han til å lese opp utdrag fra én av hans hittil åtte bøker, i tillegg til å spille låter fra den nye plata.

Årsmøte

Møtet med den landskjente «Pelle Parafin» arrangeres i forbindelse med Nordtvet Biblioteks Venners årsmøte, som starter klokka 19 på biblioteket onsdag 11. mai. Så mange som mulig oppfordres til å delta på møtet før Arne Garvang underholder fra klokka 20.

Foreningen Nordtvet Biblioteks Venner arbeider for at biblioteket skal få økte åpningstider, økt budsjett og bedre kulturtilbud, estetisk utforming og markedsføring.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

ANNONSE
Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
ANNONSE