«Pelle Parafin» til Nordtvet

«Pelle Parafin» til Nordtvet

 

I januar slapp Arne Garvang plata «Pelle Parafins Missing Link» med nytt band. Onsdag i neste uke spiller han noen godbiter fra albumet på Nordtvet bibliotek.

På 1980-tallet var Arne Garvang populær underholdning gjennom tv-seriene om Pelle Parafins Bøljeband.

På nyåret gjorde han comeback med sitt nye rockeband. Senere i år kommer han ut med bok nummer fire i barne- og ungdomsserien om Muffe.

Når Arne Garvang besøker biblioteket på Nordtvet på onsdag, kommer han til å lese opp utdrag fra én av hans hittil åtte bøker, i tillegg til å spille låter fra den nye plata.

Årsmøte

Møtet med den landskjente «Pelle Parafin» arrangeres i forbindelse med Nordtvet Biblioteks Venners årsmøte, som starter klokka 19 på biblioteket onsdag 11. mai. Så mange som mulig oppfordres til å delta på møtet før Arne Garvang underholder fra klokka 20.

Foreningen Nordtvet Biblioteks Venner arbeider for at biblioteket skal få økte åpningstider, økt budsjett og bedre kulturtilbud, estetisk utforming og markedsføring.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.