ANNONSE

Perset i NM

Perset i NM

 

Odin Normann Spangen (18) satte personlig rekord da han ble nummer fem på 400 meter fri (4.15,55) i juniorklassen da årets kortbane NM startet i Pirbadet.

Tekst:

Publisert:

- Det var personlig rekord med fem skunder, og det var min neste NM-plassering noen gang, sier Varg-gutten.

Varg-svømmerne kommer rett fra to ukers treningsleir i Ungarn.

- Vi har hatt en veldig bra leir, og jeg bør være i mitt livs form, sier Odin. Hans beste øvelser er 800 og 1500 fri. Her ble han nummer seks under tilsvarende mesterskap i fjor.

- Jeg hadde håpet å svømme med mot 4.10 i dag. Så jeg hadde faktisk håpet å gjøre det enda bedre, understreker han.

Sølvet gikk på 4.09,50. Bronsen et sekund svakere. Det er tider den lovende Varg-gutten snart håper å være nede på.

- For meg var dette en veldig bra start på NM. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen, sier Odin som presiserer at søndagens 800 fri normalt er hans beste øvelse.

NB:  Mattis Saghaug (20) hadde åttende og svakeste tid inn i finalen på 50 meter bryst. Odin sin tid var syvede best inn i seniorfinalen på 400 fri.

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE