Person påkjørt på Kalbakken

Person påkjørt på Kalbakken

 

En fotgjenger er kjørt til legevakta etter å ha blitt påkjørt i fotgjengerfeltet ved Kalbakken T-banestasjon.

Tekst:

Publisert:

Ulykken skjedde like før klokken 09 onsdag morgen. En fotgjenger ble påkjørt av en bilist i fotgjengerfeltet like ved Kalbakken T-banestasjon.

Både fotgjengeren og sjåføren av ulykkesbilen ble fraktet til legevakta for en sjekk.

Bilisten fikk førerkortet sitt beslaglagt fordi ulykken skjedde i et fotgjengerfelt, melder politiet på Twitter.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.