Pettersen klar for VM

Pettersen klar for VM

 

Lørdag ettermiddag ble det klart at Øystein Pettersen får den siste billetten til ski-VM i Holmenkollen.

Tekst:

Publisert:

Under lørdagens sprint i Rybinsk ble Pettersen slått ut i semifinalen, men han kom likevel med som siste mann i VM-troppen. 

Pettersen var én av fire sprintere som kjempet om to VM-plasser. I følge landslagstrener Ulf Morten Aune var det veldig jevnt mellom Johan Kjølstad og Øystein Pettersen om den siste plassen.

- Det var en veldig vanskelig avgjørelse å ta. Johan er veldig skuffa akkurat nå, men det skulle bare mangle, sier landslagstrener Aune i en pressemelding.

Han trekker blant annet fram at Pettersen har løftet seg mye fra NM i Steinkjer forrige helg - hvor han ble slått ut i kvartfinalen. 

- Øystein var også beste norske i sprinten i Düsseldorf så sent som i desember, og var veldig nær finaleplass i dag, sier Aune. 

Til VG Nett sier Pettersen at han er veldig lettet og fornøyd.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.