Pizzabud ranet på Tveita

Søndag, rett før klokka 22, fikk politiet melding om ran på et pizzabud. Gjerningsmennene hoppet fram fra buskene, og truet til seg et mindre pengebeløp.

Tekst:

Publisert:

Da pizzabudet fra Dolly Dimples ankom Kristins vei på Tveita ble personen ranet av to maskerte menn som hoppet fram fra buskene. De skal ha bestilt pizza.

- Mennene hadde finlandshetter. Personene beskrives som unge. Han ene skal være rundt 180 cm, mørk i huden og litt bredere enn den andre.

Den andre personen er det ingen beskrivelse på, forteller jourhavende etterforsker, Line Henriksen i Stovner politi.

Den ene personen skal ha truet med en pistol, men om den var ekte vites ikke. Mennene skal ha løpt fra stedet da det mindre pengebeløpet var tatt. Mulig at personene har brukt sykkel.

Politiet har nå satt i gang søk etter gjerningsmennene. Det bes om at Stovner politi blir kontaktet om noen har opplysninger i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.