ANNONSE

Pizzabud ranet på Tveita

Søndag, rett før klokka 22, fikk politiet melding om ran på et pizzabud. Gjerningsmennene hoppet fram fra buskene, og truet til seg et mindre pengebeløp.

Tekst:

Publisert:

Da pizzabudet fra Dolly Dimples ankom Kristins vei på Tveita ble personen ranet av to maskerte menn som hoppet fram fra buskene. De skal ha bestilt pizza.

- Mennene hadde finlandshetter. Personene beskrives som unge. Han ene skal være rundt 180 cm, mørk i huden og litt bredere enn den andre.

Den andre personen er det ingen beskrivelse på, forteller jourhavende etterforsker, Line Henriksen i Stovner politi.

Den ene personen skal ha truet med en pistol, men om den var ekte vites ikke. Mennene skal ha løpt fra stedet da det mindre pengebeløpet var tatt. Mulig at personene har brukt sykkel.

Politiet har nå satt i gang søk etter gjerningsmennene. Det bes om at Stovner politi blir kontaktet om noen har opplysninger i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE