Pleier sorgen

Pleier sorgen

 

Torsdag 3.mars blir det oppstart av sorggruppe i Haugerud kirke. - Det er fremdeles ledige plasser, sier Edel Aune og Hilde Kirkebøen.

Tekst:

Publisert:

- Dette er et tilbud til mennesker som har mistet en av sine kjære, og som er i sorg, fortsetter Hilde Kirkebøen, som er diakon i Haugerud kirke.

Hun skal lede sorggruppa sammen med kollega Edel Aune fra Furuset kirke. I gruppa snakker man om hva man har opplevd, deler erfaringer og minner og hører om forskjellige reaksjoner man kan oppleve i sorgen. Gruppa starter alltid med å spise varm suppe sammen.

- Mange synes det er godt å treffe andre mennesker som har opplevd det samme som en selv, sier Aune.

Gruppas størrelse blir på fire til åtte personer.

- Det koster heller ingen ting å være med, fortsetter Kirkebøen.

 Møtedager blir seks torsdager utover våren, og første er altså i morgen. Tilbudet er for alle som bor i Ellingsrud, Furuset, Hauge-rud, Høybråten, Fossum og Stovner menigheter.

Om noen har spørsmål eller ønsker å melde seg på kan de ringe til Haugerud kirkekontor på telefon 23 62 97 44.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.