Politiet etterlyser vitner og gjerningsmann

Politiet etterlyser vitner og gjerningsmann

 

I forbindelse med et overfall og voldtektsforsøk i Hammerstadsgate natt til 31. januar.

Tekst:

Publisert:

Natt til søndag 31. januar i år mellom kl. 02.10 og kl. 02.15 ble en 21 år gammel kvinne overfalt og forsøkt voldtatt i trappa da hun låste seg inn i sin leilighet i Hammerstads gate. 

 

Politiet etterlyser nå gjerningsmannen.

- Han er cirka 185 cm. høy, 30-35 år, lys i huden, lys blond med cirka fire cm. langt hår. Det ene øyet, trolig det høyre, virket hovent, uten å være misfarget. Det utelukkes ikke at mannen er blitt utsatt for vold tidligere samme kveld. Han var iført en ensfarget jakke i et grovt stoff som rakk til hoftene. Kvinnen fikk inntrykk av at han «rullet» på r-en når han snakket, heter det i en pressemelding fra politiet.

 

De vil også komme i kontakt med personer som mener de har sett gjerningsmannen eller tror de vet hvem han er. I så fall oppfordrer de til ta kontakt med Sedelighetsavsnittet på telefon 22 66 91 63, eller Krimvakta på telefon 22 66 99 66 etter 16.00. 

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.