Politiet jakter ukjent drapsmann

Politiet jakter ukjent drapsmann

 

Politiet jakter på en ukjent drapsmann etter at en person ble funnet drept i et skogholt ved en gangvei mellom Furuset og Høybråten.

Tekst:

Publisert:

 

- Det er omstendigheter på åstedet og spor på avdøde som gjør at vi anser dødsfallet som svært mistenkelig, sier politiinspektør, Hanne Kristin Rohde til VG. 

Mannen skal være en norskpakistaner i 20-åra. Han ble funnet i et skogholt langs Karistien som går mellom Furuset og Karihaugen, på nedsiden av Høybråten kirke. 

Da mannen ble funnet manglet han et øre og flere fingre.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.