ANNONSE

Politiet jakter ukjent drapsmann

Politiet jakter ukjent drapsmann

 

Politiet jakter på en ukjent drapsmann etter at en person ble funnet drept i et skogholt ved en gangvei mellom Furuset og Høybråten.

Tekst:

Publisert:

 

- Det er omstendigheter på åstedet og spor på avdøde som gjør at vi anser dødsfallet som svært mistenkelig, sier politiinspektør, Hanne Kristin Rohde til VG. 

Mannen skal være en norskpakistaner i 20-åra. Han ble funnet i et skogholt langs Karistien som går mellom Furuset og Karihaugen, på nedsiden av Høybråten kirke. 

Da mannen ble funnet manglet han et øre og flere fingre.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen i saken.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE