Politiet tok med seg lunte

Politiet tok med seg lunte

 

Haraldrud Gjenbruksstasjon ble evakuert ved 09.30-tiden i morges etter funn av en mistenkelig gjenstand. Politiets bombegruppe har tatt med seg eksplosivene og avfallsanlegget er gjenåpnet.

Tekst:

Publisert:

Fungerende kommunikasjonsdirektør i Renovasjonsetaten, Elisabeth Marie Vollan, bekrefter dette overfor Akers Avis Groruddalen.

- Våre ansatte oppdaget en mistenkelig gjenstand som lignet på eksplosiver. Vi kontaktet politiet som evakuerte anlegget og dirigerte trafikken til Grønmo, sier hun.

Politiets bombegruppe tok hånd om gjenstanden, som viste seg å være en gammel lunte. Ifølge Vollan kunne denne være potensielt farlig.

Avfallsanlegget er nå åpnet igjen.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.