Politiet tok med seg lunte

Politiet tok med seg lunte

 

Haraldrud Gjenbruksstasjon ble evakuert ved 09.30-tiden i morges etter funn av en mistenkelig gjenstand. Politiets bombegruppe har tatt med seg eksplosivene og avfallsanlegget er gjenåpnet.

Tekst:

Publisert:

Fungerende kommunikasjonsdirektør i Renovasjonsetaten, Elisabeth Marie Vollan, bekrefter dette overfor Akers Avis Groruddalen.

- Våre ansatte oppdaget en mistenkelig gjenstand som lignet på eksplosiver. Vi kontaktet politiet som evakuerte anlegget og dirigerte trafikken til Grønmo, sier hun.

Politiets bombegruppe tok hånd om gjenstanden, som viste seg å være en gammel lunte. Ifølge Vollan kunne denne være potensielt farlig.

Avfallsanlegget er nå åpnet igjen.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

 
Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.