Politijakt med helikopter

Politijakt med helikopter

 

Politiet kjenner identiteten til mannen de jaktet på i Groruddalen tirsdag kveld og natt, men han skal fortsatt ikke være pågrepet.

Det startet, ifølge NRK Østlandssendingen, med at en politipatrulje ønsket å stoppe det de oppfattet som «en mistenkelig bil» på Rødtvet. Sjåføren ga imidlertid gass, kjørte inn i politibilen og stakk fra stedet.

I bilen, som tidligere var blitt stjålet i Hedmark, hadde det ligget to haglegeværer, men de var søkk borte. Dette resulterte i en storstilt politiaksjon, der politiet blant annet benyttet seg av helikopter og hunder

 

Dersom du bor på Grorud/Rødtvet/Kalbakken og ble vekket av kraftig helikopterdur med kraftige lyskastere som sveipet over området natt til onsdag, så vet du nå hvorfor.

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.