Politijakt med helikopter

Politijakt med helikopter

 

Politiet kjenner identiteten til mannen de jaktet på i Groruddalen tirsdag kveld og natt, men han skal fortsatt ikke være pågrepet.

Det startet, ifølge NRK Østlandssendingen, med at en politipatrulje ønsket å stoppe det de oppfattet som «en mistenkelig bil» på Rødtvet. Sjåføren ga imidlertid gass, kjørte inn i politibilen og stakk fra stedet.

I bilen, som tidligere var blitt stjålet i Hedmark, hadde det ligget to haglegeværer, men de var søkk borte. Dette resulterte i en storstilt politiaksjon, der politiet blant annet benyttet seg av helikopter og hunder

 

Dersom du bor på Grorud/Rødtvet/Kalbakken og ble vekket av kraftig helikopterdur med kraftige lyskastere som sveipet over området natt til onsdag, så vet du nå hvorfor.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.