Politikerne sto i kø

Politikerne sto i kø

 

Under Ammeruddagene sto politikerne i kø for å kapre noen ekstra stemmer.

Ammerud-dagene er i full sving, og lørdag hadde en stor folkemengde samlet seg ved Ammerudhjemmet. I strålende vær ble de servert stor underholdning fra scene, både inne og ute. På torget besøkte man også forskjellige boder og stands med moro for små og store.

I disse valgkampdager var også politikere av alle valører til stede.

Varaordfører i Oslo, Aud Kvalbein (KrF), hadde et spennende innslag. Det hadde også byutvikingsleder Bård Folke Fredriksen fra Høyre. Forøvrig slapp også Rødt, SV, Venstre, Frp, Senterpartiet og Ap til.

Byrådslederkandidat for Arbeidpartiet, Libe Rieber-Mohn, tok seg turen, men også utenriksminister Jonas Gahr Støre møtte opp og oppfordret folket til å bruke stemmeretten.

For en og annen ble det nok vel mye politikk på høyt nivå. Enkelte spurte seg om det var lokalvalg eller stortingsvalg dette året.

Les mer om dagens festligheter på Ammerud i papirutgaven av Akers Avis Groruddalen førstkommende onsdag.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.