Populær gaterap

Populær gaterap

 

Gutta i Gatas Parlament lærte ungdommen om riktig hiphop-posering og bød på et kjempeshow fra GranittRock-scena. Etterpå skrøt de hemningsløst av Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Gatas Parlament var blant de mest populære innslagene på ungdommenes artisthimmel. Alle kunne teksten, og alle ble med på posering på ekte hip hop-vis.

- Vi har hørt i 15 år at de som er fra Groruddalen er penest, snillest, kulest, mest solidariske og får best karakterer på skolen, fleiper Gatas-medlem Elling.

Han legger til at det er vanskelig for bandet å sjekke alle lovordene han har ramset opp, men;

- Alt vi kunne sjekke slo til.

Bandet stilte på GranittRock sammen med Supa Sayed og ble ropt tilbake til scena av ivrige fans igjen og igjen.

- Det var et skikklig bra publikum, sier gutta, som tok seg tid til å skrive autografer etterpå.

Blitt tradisjon

For Bærums-gutta Erik & Kriss har det blitt tradisjon å besøke GranittRock. Dette var tredje året festivalen ble arrangert i steinbruddet, og også tredje gang duoen deltok. Dermed fortsetter de å gjøre sangen «Dra tilbake» til virkelighet, selv om det denne gangen handler om festivalmoro, ikke ungdomstida.

- Det har blitt en fast tradisjon for oss å spille her i Groruddalen, og det er dritkult. Dette er et bra sted, mener de.

Hip hop-scena var flittig besøkt av ungdommene lørdag ettermiddag, og de kunne også oppleve Amazone, Hooga Troopers, Freddy and the Casuals, Chris Lee, El Axel og Hip hop tribute band.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.