Populært med utebad på Tøyen

Utebassengene på Tøyenbadet har åpnet. Tilbudet har blitt tatt godt i mot og er til glede stor glede for både voksne og barn som liker seg i vannet.

Tekst:

Publisert:

Det er to utendørsbasseng på Tøyenbadet. Det ene er 25 meter langt og 1,80 meter dypt. Det andre er et sirkelformet barnebasseng som har en dybde på 0,5 meter. I tillegg finnes det et stupetårn på uteområdet. En kan også sole seg og spille bordtennis på det store utendørsområdet.

- Vannet i utebassengene holder 28 grader, så det er godt mulig å bade her selv om ikke sola steker, smiler badevakt Johanna Flink.

Jobben hennes er å passe på bassengene og se til at ting fungerer.

- Jeg har jobbet her siden nyåpningen av badet i oktober i fjor, og jeg stortrives.

- Her skjer det alltid noe, og i tillegg er det et veldig hyggelig arbeidsmiljø på badet, så jeg har ingen grunn til å klage.

Flink forteller at det i helgene kommer mye familier og ungdommer til Tøyenbadet, mens hverdagene er mest besøkt av mosjonister og ulike skoleklasser.

- Vi får mange tilbakemeldinger på at folk er fornøyde. Folk sier at de synes at det har blitt fint her, og det ser ut til at store og små trives i badeanlegget vårt, både inne og ute.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.