ANNONSE

Positive til vinmonopol

Samtlige partier, med unntak av Rødt, er positive til at Vinmonopolet eventuelt etablerer seg i Grorud bydel.

Tekst:

Publisert:

Bydelsutvalget ble derfor enige om å oppfordre Vinmonopolet til å åpne et utsalg i Bydel Grorud. De ønsker at polet ser på muligheten til å åpne utsalg enten på Grorud senter eller Romsås senter. Dette skal de opplyse styret i Vinmonopolet om i et brev.Også Venstre, som ikke sitter i BU, er positive.- Vi synes det er supert at BU nå benytter muligheten til aktivt å be om at bydelen får det nye Vinmonopolet, sier leder Linn Beate Kaald Thoresen i Grorud Venstre.Rødt imotDet eneste partiet med innvendinger mot en eventuell etablering var Rødt. - Jeg stemmer mot dette, siden jeg mener det er kort vei til våre to nærmeste pol på Stovner og Linderud, sier Rødts representant, Maren Rismyhr.Hun antydet en etablering kan føre med seg samfunnsproblemer.- Kanskje går folk med rusproblemer over til sterkere alkoholholdige drikker, spekulerer hun. 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE