ANNONSE

Posten tilbake til Høybråten?

Posten tilbake til Høybråten?

 

Joker-butikken i Folkvangveien har søkt om å få post i butikk. Høybråten-beboer Greta Holen mener behovet er stort for et postkontor i området.

Posten har lovet å svare Joker-butikken i løpet av denne uka. Greta Holen håper behandlingen av søknaden går smertefritt.

- Både for meg og alle de andre som bor på Høybråten så ville det være veldig ideelt å ha et postkontor i nærmiljøet. Det er alt for langt å gå til Furuset senter. Dessuten er bussforbindelsene her helt elendige, mener Høybråten-beboeren.

Butikkmedarbeider Sobia Saleem ved Joker Høybråten bekrefter at butikken har søkt om post i butikk.

- Vi har god plass i butikken til å ha en postavdeling. Posten har nå gitt oss en tilbakemelding om at vi vil få svar på søknaden i løpet av denne uka, sier hun.

Flere frustrerte

Akers Avis Groruddalen skrev i juni om Postens prosess med å forberede omleggingen av postkontor til post i butikk. I løpet av 2013 og 2014 skal 149 postkontor i landet legges ned. I 2014 vil landet altså ha 30 postkontor og 1.400 post i butikk.

Beboerne på Høybråten hadde tidligere sitt postkontor ved Holmsens Magasin som ble lagt ned i slutten av januar. Fra den tid har Høybråtens beboere måttet dra til Furuset eller Stovner for å benytte postens tjenester.

- Jeg håper virkelig vi får post i butikk her på Joker, slik at vi har et tilbud i vårt eget nærmiljø. Butikken har gode åpningstider og det er god service her, mener Greta Holen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE