ANNONSE

Prinsen og prinsessen av Veitvet

Prinsen og prinsessen av Veitvet

 

Kunal Bhart (15) og Susanne Iversen (14) ble i dag kåret til årets Veitvet-pike og Veitvet-gutt - en tradisjon som har røtter helt tilbake til 1958.

Dette var 54. gang Veitvet fikk sin egne prinsesse. De siste årene har kåringen også hatt gutter som deltakere.

Kåringen ble gjennomført i form av loddtrekning, men Kunal og Susanne forteller til Akers Avis Groruddalen at de likevel ble sjokkerte da navnene deres ble ropt opp.

- Vi har holdt på med forberedelser til Veitvet-showet i tre uker nå. Det er trist at det hele er over. Samtidig er jeg utrolig glad for at jeg ble Veitvet-gutten, smiler Kunal Bhart.

Susanne er enig med sin nye prins.

- Hele opplegget har vært så gøy. Jeg kan virkelig anbefale neste års 10. klassinger på Veitvet skole å melde seg som Veitvet-kandidat, sier hun.

Senterdagen på Veitvet senter var spekket med sceneshow av årets 11 Veitvet-kandidater og aktører innen dans og musikk. Nytt for året er showets historiske vri, der deltakerne tok publikum tilbake i tid. Mote og musikk fra 50-tallet og fram til i dag ble vist fram i form av catwalk og dans. Veitvet-sentret var stappfullt av mennesker, og det var tydelig at publikum lot seg imponere av sceneshowet.

Veitvetdagen blir arrangert av Stikk Innom-kontoret på Veitvet og Bydel Bjerke i samarbeid med Akers Avis Groruddalen.

Les mer om senterdagen på Veitvet senter i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE