Prinsen og prinsessen av Veitvet

Prinsen og prinsessen av Veitvet

 

Kunal Bhart (15) og Susanne Iversen (14) ble i dag kåret til årets Veitvet-pike og Veitvet-gutt - en tradisjon som har røtter helt tilbake til 1958.

Dette var 54. gang Veitvet fikk sin egne prinsesse. De siste årene har kåringen også hatt gutter som deltakere.

Kåringen ble gjennomført i form av loddtrekning, men Kunal og Susanne forteller til Akers Avis Groruddalen at de likevel ble sjokkerte da navnene deres ble ropt opp.

- Vi har holdt på med forberedelser til Veitvet-showet i tre uker nå. Det er trist at det hele er over. Samtidig er jeg utrolig glad for at jeg ble Veitvet-gutten, smiler Kunal Bhart.

Susanne er enig med sin nye prins.

- Hele opplegget har vært så gøy. Jeg kan virkelig anbefale neste års 10. klassinger på Veitvet skole å melde seg som Veitvet-kandidat, sier hun.

Senterdagen på Veitvet senter var spekket med sceneshow av årets 11 Veitvet-kandidater og aktører innen dans og musikk. Nytt for året er showets historiske vri, der deltakerne tok publikum tilbake i tid. Mote og musikk fra 50-tallet og fram til i dag ble vist fram i form av catwalk og dans. Veitvet-sentret var stappfullt av mennesker, og det var tydelig at publikum lot seg imponere av sceneshowet.

Veitvetdagen blir arrangert av Stikk Innom-kontoret på Veitvet og Bydel Bjerke i samarbeid med Akers Avis Groruddalen.

Les mer om senterdagen på Veitvet senter i Akers Avis Groruddalens papirutgave på onsdag.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.