ANNONSE

Pusset opp for
bedre arbeidsmiljø

Pusset opp for <BR>bedre arbeidsmiljø

FIKK OMVISNING I MODERNE LOKALER: BU-leder Knut Røli, avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, administrasjonskonsulent og prosjektleder for flytteprosessen Mona Lund og bydelsdirektør Tore Olsen Pran.

Alna barnevernstjeneste har flyttet til nye lokaler på Lindeberg. Målet er å skape en mer aktivitetsbasert hverdag på jobb.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 20:26

Alna barnevernstjeneste har fått nyoppussede lokaler i Jerikoveien 20 på Lindeberg. Dermed har de flyttet fra noe slitne lokaler på Haugerud. De moderne lokalene ble åpnet med brask og bram av bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap).

- Det er slik at vi tilbringer svært mye tid på jobb hver dag og nesten hele året - da vet vi at det er mange faktorer som er med på å gjøre arbeidshverdagen fin og god, sier han.

Han mener en samlokalisering av tjenester er bra for bydelens innbyggere.

- Disse lokalene er utformet på en ny måte og der grunntanken er aktivitetsbaserte arbeidsmiljø og der samspillet mellom kollegaer og fag skal utvikles til beste. Det å bli inspirert i hverdagen og se på nye måter og jobbe kan være spennende. Så jeg håper at disse nye lokaler da kan bidra til god arbeidsutførelse og økt jobbglede, sier Røli.

Tunge og viktige saker

Han er klar på at barnevernstjenesten har en tung oppgave i bydelen.

- Vi som er i lokalpolitikken får ofte redegjørelse fra barnevernet og vi vet litt om det som fyller hverdagen. Vi er stolte over det som gjøres av jobb og vi vet at det kan være tunge og viktige saker barnevernet har å behandle. Da er nettopp dette med gode kollegaer viktig. Og da nærhet til kolleger som kan bidra med råd og oppmuntring, mener han.

Bydelsutvalgslederen hadde med seg en gave - et bilde de kan ha på veggen.

- Det å flytte inn i nye lokaler og selv være med på å fylle det med gode kollegaer er alltid spennende, sier han.

Sammen med avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, og bydelsdirektør Tore Olsen Pran, fikk han en omvisning i de nye lokalene.

- Jeg tror at denne jobben dere gjør vil bli påvirket av disse ytre rammer.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE