Pusset opp for
bedre arbeidsmiljø

Pusset opp for <BR>bedre arbeidsmiljø

FIKK OMVISNING I MODERNE LOKALER: BU-leder Knut Røli, avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, administrasjonskonsulent og prosjektleder for flytteprosessen Mona Lund og bydelsdirektør Tore Olsen Pran.

Alna barnevernstjeneste har flyttet til nye lokaler på Lindeberg. Målet er å skape en mer aktivitetsbasert hverdag på jobb.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 20:26

Alna barnevernstjeneste har fått nyoppussede lokaler i Jerikoveien 20 på Lindeberg. Dermed har de flyttet fra noe slitne lokaler på Haugerud. De moderne lokalene ble åpnet med brask og bram av bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap).

- Det er slik at vi tilbringer svært mye tid på jobb hver dag og nesten hele året - da vet vi at det er mange faktorer som er med på å gjøre arbeidshverdagen fin og god, sier han.

Han mener en samlokalisering av tjenester er bra for bydelens innbyggere.

- Disse lokalene er utformet på en ny måte og der grunntanken er aktivitetsbaserte arbeidsmiljø og der samspillet mellom kollegaer og fag skal utvikles til beste. Det å bli inspirert i hverdagen og se på nye måter og jobbe kan være spennende. Så jeg håper at disse nye lokaler da kan bidra til god arbeidsutførelse og økt jobbglede, sier Røli.

Tunge og viktige saker

Han er klar på at barnevernstjenesten har en tung oppgave i bydelen.

- Vi som er i lokalpolitikken får ofte redegjørelse fra barnevernet og vi vet litt om det som fyller hverdagen. Vi er stolte over det som gjøres av jobb og vi vet at det kan være tunge og viktige saker barnevernet har å behandle. Da er nettopp dette med gode kollegaer viktig. Og da nærhet til kolleger som kan bidra med råd og oppmuntring, mener han.

Bydelsutvalgslederen hadde med seg en gave - et bilde de kan ha på veggen.

- Det å flytte inn i nye lokaler og selv være med på å fylle det med gode kollegaer er alltid spennende, sier han.

Sammen med avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, og bydelsdirektør Tore Olsen Pran, fikk han en omvisning i de nye lokalene.

- Jeg tror at denne jobben dere gjør vil bli påvirket av disse ytre rammer.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.