Pusset opp for
bedre arbeidsmiljø

Pusset opp for <BR>bedre arbeidsmiljø

FIKK OMVISNING I MODERNE LOKALER: BU-leder Knut Røli, avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, administrasjonskonsulent og prosjektleder for flytteprosessen Mona Lund og bydelsdirektør Tore Olsen Pran.

Alna barnevernstjeneste har flyttet til nye lokaler på Lindeberg. Målet er å skape en mer aktivitetsbasert hverdag på jobb.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 20:26

Alna barnevernstjeneste har fått nyoppussede lokaler i Jerikoveien 20 på Lindeberg. Dermed har de flyttet fra noe slitne lokaler på Haugerud. De moderne lokalene ble åpnet med brask og bram av bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap).

- Det er slik at vi tilbringer svært mye tid på jobb hver dag og nesten hele året - da vet vi at det er mange faktorer som er med på å gjøre arbeidshverdagen fin og god, sier han.

Han mener en samlokalisering av tjenester er bra for bydelens innbyggere.

- Disse lokalene er utformet på en ny måte og der grunntanken er aktivitetsbaserte arbeidsmiljø og der samspillet mellom kollegaer og fag skal utvikles til beste. Det å bli inspirert i hverdagen og se på nye måter og jobbe kan være spennende. Så jeg håper at disse nye lokaler da kan bidra til god arbeidsutførelse og økt jobbglede, sier Røli.

Tunge og viktige saker

Han er klar på at barnevernstjenesten har en tung oppgave i bydelen.

- Vi som er i lokalpolitikken får ofte redegjørelse fra barnevernet og vi vet litt om det som fyller hverdagen. Vi er stolte over det som gjøres av jobb og vi vet at det kan være tunge og viktige saker barnevernet har å behandle. Da er nettopp dette med gode kollegaer viktig. Og da nærhet til kolleger som kan bidra med råd og oppmuntring, mener han.

Bydelsutvalgslederen hadde med seg en gave - et bilde de kan ha på veggen.

- Det å flytte inn i nye lokaler og selv være med på å fylle det med gode kollegaer er alltid spennende, sier han.

Sammen med avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, og bydelsdirektør Tore Olsen Pran, fikk han en omvisning i de nye lokalene.

- Jeg tror at denne jobben dere gjør vil bli påvirket av disse ytre rammer.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.