Pusset opp for
bedre arbeidsmiljø

Pusset opp for <BR>bedre arbeidsmiljø

FIKK OMVISNING I MODERNE LOKALER: BU-leder Knut Røli, avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, administrasjonskonsulent og prosjektleder for flytteprosessen Mona Lund og bydelsdirektør Tore Olsen Pran.

Alna barnevernstjeneste har flyttet til nye lokaler på Lindeberg. Målet er å skape en mer aktivitetsbasert hverdag på jobb.

Skrevet av:

Oppdatert:
14.03.2017 kl 20:26

Alna barnevernstjeneste har fått nyoppussede lokaler i Jerikoveien 20 på Lindeberg. Dermed har de flyttet fra noe slitne lokaler på Haugerud. De moderne lokalene ble åpnet med brask og bram av bydelsutvalgsleder Knut Røli (Ap).

- Det er slik at vi tilbringer svært mye tid på jobb hver dag og nesten hele året - da vet vi at det er mange faktorer som er med på å gjøre arbeidshverdagen fin og god, sier han.

Han mener en samlokalisering av tjenester er bra for bydelens innbyggere.

- Disse lokalene er utformet på en ny måte og der grunntanken er aktivitetsbaserte arbeidsmiljø og der samspillet mellom kollegaer og fag skal utvikles til beste. Det å bli inspirert i hverdagen og se på nye måter og jobbe kan være spennende. Så jeg håper at disse nye lokaler da kan bidra til god arbeidsutførelse og økt jobbglede, sier Røli.

Tunge og viktige saker

Han er klar på at barnevernstjenesten har en tung oppgave i bydelen.

- Vi som er i lokalpolitikken får ofte redegjørelse fra barnevernet og vi vet litt om det som fyller hverdagen. Vi er stolte over det som gjøres av jobb og vi vet at det kan være tunge og viktige saker barnevernet har å behandle. Da er nettopp dette med gode kollegaer viktig. Og da nærhet til kolleger som kan bidra med råd og oppmuntring, mener han.

Bydelsutvalgslederen hadde med seg en gave - et bilde de kan ha på veggen.

- Det å flytte inn i nye lokaler og selv være med på å fylle det med gode kollegaer er alltid spennende, sier han.

Sammen med avdelingsdirektør for oppvekst og kultur, Ellen Liljedahl, barnevernsjef Guro Owren, og bydelsdirektør Tore Olsen Pran, fikk han en omvisning i de nye lokalene.

- Jeg tror at denne jobben dere gjør vil bli påvirket av disse ytre rammer.

Siste nytt i Nyheter

Maks sikkerhet

Brukere av trygghetsalarm får røykvarsler:

Maks sikkerhet

 • Bydel Stovner

Bydelsutvalget i Bydel Stovner har bestemt at alle som får innvilget trygghetsalarm får installasjon av røykvarsel på kjøpet. Dette viser bydelens digitale satsing.

Annonse: Grorud Senter
Den nye møteplassen

Grorud Senter

Den nye møteplassen

 • Grorud senter

Om ikke lenge er Grorud Senter ferdig oppusset, med nye butikker, nye fasader og ikke minst et nytt bakeri og en sushirestaurant.

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

 • Rasisme

Byråd Geir Lippestad (Ap) vil ha et tydelig perspektiv i kampen mot rasisme og diskriminering. Ifølge politiet finnes det store mørketall innenfor hatkriminalitet.

 
Sterkt om overgrep

Foredrag på Vestli skole:

Sterkt om overgrep

 • Foredrag

Det var mange følelser og mye lærdom på Vestli skole da FAU hadde invitert Annett Berntsberg Eck. Hun fortalte sin historie og ga flere gode tips.

Tar barnas helse på alvor

Barnas kosthold og
bevegelse på alvor

 • Barn

Barnehagematen.no leverer varm og hjemmelaget mat som er spiseklar til barnehager, skoler og aktivitetsskoler. Nå har de ansatt en lokalkjent person i Groruddalen som skal passe på at alt går som det skal.

– Det ligger mye kraft her

Het debatt om østkantungdom:

– Det ligger mye kraft her

 • Østkantungdom

Ordfører Marianne Borgen (SV) ville møte ungdom på Haugenstua for å snakke om hvordan de føler det rundt debatten om Groruddals-ungdom som har blusset opp i det siste. Hun mener det er viktig å skape et nyansert bilde.

 
– Fakta har makta

Ung medvirkning i Bydel Grorud:

– Fakta har makta

 • UngMed

Årets UngMed ble arrangert for fjerde gang med paneldebatt, byrådsleder, varaordfører og ordfører. 1200 engasjerte ungdommer har deltatt i prosessen - som belyser den siste tids debatt om østkantungdom. Byrådslederen roser ungdommens politiske engasjement.

Skuffet over trikke-nei

Går ikke på skinner for trikk til Tonsenhagen:

Skuffet over trikke-nei

 • Trikk til tonsenhagen

Flertallet stemte ned forslaget fra SV i Stortinget om finansiering av en trikkeløsning til Tonsenhagen. SV kaller det hele et politisk svik.

Skole + kultur + idrett = sant

Skolebehovsplanen 2018-2027:

Skole + kultur + idrett = sant

 • Skolebehovsplan

Den store nyheten for den nye skolebehovsplanen er ny skole på Voldsløkka med idrett og kultur i mente. Men det skal ikke stå stille i Groruddalen - og planen er å gjøre skolene enda mer til lokale knutepunkt.

 
Nå skal alle mødre<BR> få hjemmebesøk

Jordmor til folket i Bydel Alna:

Nå skal alle mødre
få hjemmebesøk

 • Bydel Alna

Bydelsutvalget i Alna bydel vedtok å styrke jordmortjenesten i bydelen. I lang tid har ikke Alna hatt et godt nok tilbud i tråd med kommunens retningslinjer.

Google Maps

Har du tips til saken?   Send e-post

Ran på Ellingsrud:

To unge gutter pågrepet

 • Ran

To unge gutter er pågrepet etter et væpnet ran av en bensinstasjon på Ellingsrud natt til torsdag – fem timer etter at politiet fikk inn meldingen. Samme kveld ble også Esso på Kalbakken ranet.

Løfter fram tidlig innsats

Jonas Gahr Støre til Rommen skole:

Løfter fram tidlig innsats

 • Intensivoppfølging

Jonas Gahr Støre (Ap) møtte Rommen-elever og lærere for å snakke om planer for fremtiden og intensivoppfølgingen byrådet ruller ut på skoler i hele Groruddalen. Han satser på at det kan bli en nasjonal ordning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!