ANNONSE

Råkule rappere fra Romsås

Råkule rappere fra Romsås

 

Rapperne Chris Baco og Brightyboy sitterer timesvis hver uke i musikkstudioet på The Raven. Målet er å bli oppdaget i musikkverdenen.

 - Jeg sitter her og jobber med musikk to til tre ganger i uka, sier Chris Baco.

- Jeg er her nesten fem ganger i uka nå, skyter Brightyboy inn.

Guttenes selvtillit er det ingenting i veien med.

- Vi er to råkule rappere fra Romsås, sier Chris Baco.

- Som prøver å komme oss ut i musikkverdenen, fortsetter Brighty­boy.

De to skryter av musikkstudioet, og mener de er heldige som har det i nærmiljøet. Tirsdag underholdt de andre ungdommer på The Raven, men allerede i juni skal de vise seg fram på Youngstorget.

- Hvorfor startet dere å rappe?

- Vi liker å vise oss fram. Vi liker å ha noe å holde på med, sier Brightyboy.

- Dessuten liker vi å skrive, sier Chris Baco.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE