Ranet 12-åring

Ranet 12-åring

 

En 12 år gammel gutt ble i helgen ranet av to eldre ungdommer.

Tekst:

Publisert:

Ugjeringen skjedde ved en fotballbane i Jerikoveien. Den 12 år gamle gutten skal ha spilt fotball med venner da gjerningsmennene, ungdommer i alderen 15 til 17 år, blandet seg inn.

De tok ballen fra 12-åringen, før de spurte hvor mye klokken var. Da gutten tok fram mobiltelefonen sin for å sjekke, ble han slått ned og ranet.

-  Dette er en stygg sak som vi ser alvorlig på, og vi har gode spor å jobbe etter, sier politiførstebetjent Line Henriksen.

Foreløpig er ingen pågrepet for ranet.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.