ANNONSE

Ranet 12-åring

Ranet 12-åring

 

En 12 år gammel gutt ble i helgen ranet av to eldre ungdommer.

Tekst:

Publisert:

Ugjeringen skjedde ved en fotballbane i Jerikoveien. Den 12 år gamle gutten skal ha spilt fotball med venner da gjerningsmennene, ungdommer i alderen 15 til 17 år, blandet seg inn.

De tok ballen fra 12-åringen, før de spurte hvor mye klokken var. Da gutten tok fram mobiltelefonen sin for å sjekke, ble han slått ned og ranet.

-  Dette er en stygg sak som vi ser alvorlig på, og vi har gode spor å jobbe etter, sier politiførstebetjent Line Henriksen.

Foreløpig er ingen pågrepet for ranet.

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE