Ranet 12-åring

Ranet 12-åring

 

En 12 år gammel gutt ble i helgen ranet av to eldre ungdommer.

Tekst:

Publisert:

Ugjeringen skjedde ved en fotballbane i Jerikoveien. Den 12 år gamle gutten skal ha spilt fotball med venner da gjerningsmennene, ungdommer i alderen 15 til 17 år, blandet seg inn.

De tok ballen fra 12-åringen, før de spurte hvor mye klokken var. Da gutten tok fram mobiltelefonen sin for å sjekke, ble han slått ned og ranet.

-  Dette er en stygg sak som vi ser alvorlig på, og vi har gode spor å jobbe etter, sier politiførstebetjent Line Henriksen.

Foreløpig er ingen pågrepet for ranet.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.