Ranet med kniv

Ranet med kniv

 

PizzaBuzzen på Ellingsrud ble onsdag kveld ranet med kniv.

Tekst:

Publisert:

- Mannen fikk med seg kassebeholdningen. Vi har nå helikopter, hunder og flere patruljer ute for å finne ham, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, til NRK.  

I følge politiet er mann omkring 25, han skal være 175 centimeter høy og kraftig bygd.  

Det var ved 22.15-tiden at politiet fikk melding om ranet. Raneren var maskert med finlandshette og iført en grå jakke med norsk flagg på ryggen.  


En ansatt ved PizzaBuzzen ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.