Ranet med kniv

Ranet med kniv

 

PizzaBuzzen på Ellingsrud ble onsdag kveld ranet med kniv.

Tekst:

Publisert:

- Mannen fikk med seg kassebeholdningen. Vi har nå helikopter, hunder og flere patruljer ute for å finne ham, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, til NRK.  

I følge politiet er mann omkring 25, han skal være 175 centimeter høy og kraftig bygd.  

Det var ved 22.15-tiden at politiet fikk melding om ranet. Raneren var maskert med finlandshette og iført en grå jakke med norsk flagg på ryggen.  

En ansatt ved PizzaBuzzen ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.