Ranet med pistol på Furuset

Ranet med pistol på Furuset

 

En kvinne ble i går kveld ranet med pistol da hun gikk av bussen ved Granstangen.

Tekst:

Publisert:

Hendelsen fant sted ved 21.48-tiden i går kveld.

Like etter at kvinnen gikk av buss nummer 65 i Granstangen ble hun ranet av to unge personer.

- Kvinnen ble truet med det hun oppfattet som en pistol. Hun ble også truet til å gi fra seg en pose hun bar på, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Vidar Pedersen.

Politiet har ikke pågrepet noen ennå, men er svært interessert i tips fra publikum.

- Vi søker etter to personer som blir beskrevet som mørkhudede, begge skal være mørkt kledd og i alderen 18-29 år. Politiet er interessert i tips fra personer som kan ha vært i området da ranet skjedde, sier Pedersen.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.