ANNONSE

Ranet på lyse dagen

Ranet på lyse dagen

 

En kvinne ble slått ned og ranet inne i parkeringshuset på Stovner senter.

Tekst:

Publisert:

Dette skjedde ved 15.00-tiden på tirsdag.

-  Ei dame ble spurt om å kjøpe alkohol til en eldre herregjeng. Det ville hun ikke, og da hun gikk forbi dem, ble hun slått ned bakfra og frastjålet veska si, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Ståle Petersen.

Kvinnen kom seg fysisk uskadet fra det hele. Politiet og vektere samarbeider om å pågripe gjerningspersonene.

Gjengen skal ha bestått av fem personer, men kun to av disse var direkte innvolvert i voldsepisoden.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE