Ranet på lyse dagen

Ranet på lyse dagen

 

En kvinne ble slått ned og ranet inne i parkeringshuset på Stovner senter.

Tekst:

Publisert:

Dette skjedde ved 15.00-tiden på tirsdag.

-  Ei dame ble spurt om å kjøpe alkohol til en eldre herregjeng. Det ville hun ikke, og da hun gikk forbi dem, ble hun slått ned bakfra og frastjålet veska si, forteller jourhavende etterforsker på Stovner politistasjon, Ståle Petersen.

Kvinnen kom seg fysisk uskadet fra det hele. Politiet og vektere samarbeider om å pågripe gjerningspersonene.

Gjengen skal ha bestått av fem personer, men kun to av disse var direkte innvolvert i voldsepisoden.

 

Siste nytt i Nyheter

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

 
Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.

IKEA hjelper Asma (25) med fremtiden

Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) og ordfører Marianne Borgen fikk møte Asma (25) som har vært åtte måneder i Norge. Hun har akkurat hatt sin første arbeidsdag på IKEA Furuset som en del av det første pilotprosjektet i den nye Groruddals-satsingen.