ANNONSE

Ranet restaurant på Grorud

McDonalds på Grorud ble ranet sent torsdag kveld. Raneren fikk med seg et ukjent pengebeløp etter å ha truet de ansatte med kniv.

Tekst:

Publisert:

Politiet søkte etter raneren med både hundepatrulje og helikopter, men klarte ikke å finne mannen. Fredag morgen er fremdeles ingen pågrepet for ranet.

 

I følge politiet har raneren norsk utseende og er i 20- til 25-årsalderen. Han skal være rundt 180 cm høy og hadde på seg en mørk jakke og muligens en blå hettegenser under ranet.

 

Ingen av de ansatte kom til skade under ranet, men de er naturlignok preget av hendelsen.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE