Ranet Statoil på Robsrud

Ranet Statoil på Robsrud

 

To maskerte menn ranet Statoil på Robsrud for et betydelig pengebeløp like før klokka tre natt til tirsdag.

Tekst:

Publisert:

De to maskerte ranerne kom inn på bensinstasjonen klokka 02.45.

Ranerne rettet et stort handvåpen mot den kvinnelige nattevakta og truet til seg et stort pengebeløp.

- Av hensyn til etterforskningen vil jeg ikke si hvor mye penger det er snakk om, men det er det jeg vil kalle et betydelig beløp, sier politiførstebetjent Trond Bruen Olsen til Romerikes Blad.

Den kvinnelige nattevakta kom fysisk uskadd fra ranet. Akers Avis Groruddalen får opplyst at det står bra til med henne tirsdag ettermiddag, men at hun er sjokkert.

På frifot

Politiet satte umiddelbart alle tilgjengelige ressurser inn i søket etter gjerningsmennene. De fikk også bistand av styrker fra Oslo politidistrikt. Det ble brukt hund i søket, men det ga ingen resultater.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i området rundt bensinstasjonen rundt ranstidspunktet. Alle som kan ha opplysninger må kontakte Lørenskog lensmannskontor, sier Bruen Olsen til Romerikes Blad.

 

Siste nytt i Nyheter

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

 
Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.