ANNONSE

Ranet Statoil på Robsrud

Ranet Statoil på Robsrud

 

To maskerte menn ranet Statoil på Robsrud for et betydelig pengebeløp like før klokka tre natt til tirsdag.

Tekst:

Publisert:

De to maskerte ranerne kom inn på bensinstasjonen klokka 02.45.

Ranerne rettet et stort handvåpen mot den kvinnelige nattevakta og truet til seg et stort pengebeløp.

- Av hensyn til etterforskningen vil jeg ikke si hvor mye penger det er snakk om, men det er det jeg vil kalle et betydelig beløp, sier politiførstebetjent Trond Bruen Olsen til Romerikes Blad.

Den kvinnelige nattevakta kom fysisk uskadd fra ranet. Akers Avis Groruddalen får opplyst at det står bra til med henne tirsdag ettermiddag, men at hun er sjokkert.

På frifot

Politiet satte umiddelbart alle tilgjengelige ressurser inn i søket etter gjerningsmennene. De fikk også bistand av styrker fra Oslo politidistrikt. Det ble brukt hund i søket, men det ga ingen resultater.

- Vi er svært interessert i å komme i kontakt med personer som har vært i området rundt bensinstasjonen rundt ranstidspunktet. Alle som kan ha opplysninger må kontakte Lørenskog lensmannskontor, sier Bruen Olsen til Romerikes Blad.

 

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE