Raymond får jobben

Raymond får jobben

 

En enstemmig valg-komité har innstilt Raymond Johansen som ny partisekretær

Tekst:

Publisert:

Torsdag ettermiddag offentliggjorde Arbeiderpartiets valgkomité at Raymond Johansen er enstemmig innstilt av valgkomiteen som ny partisekretær.

- Det å bli enstemmig innstilt til vervet som sekretær i Det norske Arbeiderparti er selvsagt en stor anerkjennelse. Blir dette også landsmøtets beslutning, er det en jobb jeg vil gå til med ydmykhet, glede og spenning, sier Johansen til NTB.

Johansen er i dag statssekretær i Utenriksdepartementet. Tidligere har han jobbet flere år som rørlegger og han har også vært leder av Sosialistisk Ungdom, SVs

ungdomsorganisasjon, leder i Oslo SV og byråd for miljø og samferdsel.

I tillegg er han en ekte groruddøl. Han kommer fra Tveita, har bodd et par år på Kalbakken og har siden hatt adresse på Lindeberg.

Om resten av partiet ønsker ham som ny sekretær, får vi vite etter partiets landsmøte i april.

 

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.