Rett i toget for rektor

Rett i toget for rektor

 

Vibeke Saltnes Olsen startet som rektor på Bakås skole i forrige uke. Allerede denne uka skulle hun lede skolen i barnetoget.

Tekst:

Publisert:

 - Det var veldig moro å gå oppover Karl Johan med ny skole, men det var også spennende. Det er litt utfordrende når du ikke kan mange navn, og ikke kjenner så mange, sier Saltnes Olsen.

Saltnes Olsen kom til Bakås skole etter å ha vært rektor på Furuset, mens Bakås skoles tidligere rektor Magne Dahl har inntatt rektorkontoret på Furuset skole.

- Barnetoget var en fin anledning til å bli kjent med lærere, elever og foreldre, smiler hun.

Skolen stilte med rundt 100 personer i toget.

- Elevene var flinke, og jeg vil takke foreldrene som hjalp til.

Før de dro til byen hadde elever, lærere og foreldre inntatt 17. mai-frokost på skolen.

- Det er et utrolig bra initiativ. Vi er en liten skole, og da er det viktig å gjøre noe for et bedre fellesskap, sier Saltnes Olsen.

Nå gleder hun seg til å komme ordentlig inn i arbeidsoppgavene på skolen.

- Målet mitt er å gjøre Bakås til en enda bedre skole. Derfor bruker jeg mye tid i klasserommene nå i starten.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.