ANNONSE

Revy om livets valg

Revy om livets valg

 

Revyen «Småtingsvalg» av Bjerke Dramatiske Selskab er litt inspirtert av årets stortingsvalg.

- Kort fortalt handler revyen om valg i livet, store og små valg i hverdagen og i landet vårt. Vi ble nok litt inspirtert av årets valg, derav revyens tittel, forteller skuespiller Jorun Stenseth.

Revyen har premiere onsdag 6. november på Årvoll gård.

- Vi har prøvd å sette lys på dagens samfunn, og det er to gjennomgangsfigurer i hele forestillingen, en engel og en djevel som også har sine valg og betraktninger om livet, sier hun.

Hun håper folk vil komme å se revyen for en morsom opplevelse.

- Jeg tror at mange vil kjenne seg igjen i noen av de valgene og temaene vi har tatt for oss, sier Stenseth.

Siste nytt i Nyheter

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

ANNONSE
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

 
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

 
ANNONSE