Revy om livets valg

Revy om livets valg

 

Revyen «Småtingsvalg» av Bjerke Dramatiske Selskab er litt inspirtert av årets stortingsvalg.

- Kort fortalt handler revyen om valg i livet, store og små valg i hverdagen og i landet vårt. Vi ble nok litt inspirtert av årets valg, derav revyens tittel, forteller skuespiller Jorun Stenseth.

Revyen har premiere onsdag 6. november på Årvoll gård.

- Vi har prøvd å sette lys på dagens samfunn, og det er to gjennomgangsfigurer i hele forestillingen, en engel og en djevel som også har sine valg og betraktninger om livet, sier hun.

Hun håper folk vil komme å se revyen for en morsom opplevelse.

- Jeg tror at mange vil kjenne seg igjen i noen av de valgene og temaene vi har tatt for oss, sier Stenseth.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.