Rockfesten er i gang

Rockfesten er i gang

 

GranittRock 2011 er i full gang.

Tekst:

Publisert:

Shining var første band ut på hovedscenen og de leverte blackjazz fra øverste hylle.

- En kanonåpning, slår bookingsjef, Remi Brevik, fast.

Værmeldingene hold ord og temperaturen var det lite å si på. Da Kvelertak gikk på scenen nådde temperaturen nye høyder. Bandet rocket og publikum elsket det.

Sist ut var Kitchie Kitchie Ki Me O som også leverte varene. På ungdomsscenen trakk Deathcrush til seg flere hundre publikummere.

I dag fortsetter GranittRock. Fra kl. 17.00 får du spennende artister, og sist ut er årets trekkplaster: Hellbillies som går på scenen kl. 21.30.

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.