Rødt informerer om Palestina

Rødt informerer om Palestina

 

Førstkommende tirsdag, 31. mars, inviterer Rødt til åpent møte i frivillighetssentralen på Romsås om Palestina. Nestleder Ingrid Baltzersen skal innlede om temaet.

Tekst:

Publisert:

- Under bombingen av Gaza i vinter var det mange som ønsket å lære mer om historien bak konflikten, sier Baltzersen, som selv er bosatt på Ammerud.

Nettopp med bakgrunn i dette arrangerer Rødt Grorud et åpent møte om konflikten i frivillighetssentralen på Romsås senter. Baltzersen har selv vært aktiv i Palestinakomiteen i mange år og gleder seg til å dele sin kunnskap med grorudøler.

Hun vil blant annet snakke om hvordan palestinerne mistet landet sitt og gi en oversikt over viktige hendelser i deres lange kamp mot okkupasjon og for nasjonal selvstendighet.

- Angrepet mot Gaza viste at folk bryr seg om Palestina, men situasjonen er kompleks og mange har behov for å lære mer, forklarer Baltzersen.

- Jeg håper engasjementet ungdom i Groruddalen har vist for Palestina gjør at mange kommer på møtet vårt, legger hun til.

Møtet avholdes tirsdag 31. mars klokka 18.

 

Siste nytt i Nyheter

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

 
Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.