ANNONSE

Rødt vil ikke gi 50.000 til søppelplukking

Rødt vil ikke gi 50.000 til søppelplukking

 

Maren Rismyhr (Rødt) er imot at bydelen gir 50.000 kroner til søppelplukking.

Tekst:

Publisert:

- Jeg syns ikke vi skal gi midler til søppelplukking. Det er dumt å bruke 50.000 kroner av de 250.000 vi har til fordeling, sier Rismyhr.

Hun mener det er feil bruk av kulturmidlene.

- Dette er et kommunalt ansvar, sier hun og fortsetter:

- Det mangler rett og slett søppelkasser.

Resten av bydelsutvalget var ikke enige med Rødts representant.

- Jeg er sterkt uenig når Rødt sier at det er kommunens ansvar. Jeg har vokst opp med at man tar ansvar selv. Her må vi prøve å skifte holdninger, sier Trine Skarvang (Frp) og fortsetter:

- Jeg synes det er ypperlig å sette av 50.000 kroner til dette. Det gir også flere muligheten til å få kulturmidler, sier hun.

Merkelig

Kim Raubakken (H) er enig med Skarvang. I tillegg synes han det var merkelig at Rismyhr gikk i mot, siden partiet hennes hadde gått inn for å gi 50.000 kroner til søppelplukking da saken ble behandlet i kulturkomiteen.

- Hvorfor Rusmyhr ikke ville være med på dette har jeg ingen forståelse for, sier han og legger til:

- Dette ligger innenfor det utvidede kulturbegrepet. Dette er vel anvendte penger,  mener han.

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE