Rolig jul for politiet

I følge politiførstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon, har det vært en stille og rolig jul i Groruddalen så langt. - Det er ikke så mye mer ...

Tekst:

Publisert:

I følge politiførstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon, har det vært en stille og rolig jul i Groruddalen så langt.

- Det er ikke så mye mer enn det å si per dags dato, men nå er vi bare i romjulen, og ting kan jo ennå skje, sier han. Men han legger vekt på at fram til nå altså ikke er noe utpreget som har skjedd.

- Det har ikke vært noe ekstra innbrudd og lignende, så jeg kan oppsummere med å si at tiden vi er inne i til nå har vært generelt rolig, og det er jo bra, sier Pedersen, og runder av med å ønske alle i Groruddalen et riktig godt nytt år.

 

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.