Rolig jul for politiet

I følge politiførstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon, har det vært en stille og rolig jul i Groruddalen så langt. - Det er ikke så mye mer ...

Tekst:

Publisert:

I følge politiførstebetjent Pedersen ved Stovner politistasjon, har det vært en stille og rolig jul i Groruddalen så langt.

- Det er ikke så mye mer enn det å si per dags dato, men nå er vi bare i romjulen, og ting kan jo ennå skje, sier han. Men han legger vekt på at fram til nå altså ikke er noe utpreget som har skjedd.

- Det har ikke vært noe ekstra innbrudd og lignende, så jeg kan oppsummere med å si at tiden vi er inne i til nå har vært generelt rolig, og det er jo bra, sier Pedersen, og runder av med å ønske alle i Groruddalen et riktig godt nytt år.

 

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.