ANNONSE

Rolig påske i Groruddalen

Rolig påske i Groruddalen

LITE Å MELDE: Politiet har lite å melde om påskeferien i Groruddalen. Bildet er fra en annen anledning.

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Tekst:

Publisert:

Før høytider og fellesferier pepres man med advarsler om å ikke si noe om hvor du skal på ferie, huske å låse alle dører og vinduer før du drar og passe på om det skjer mistenkelige ting i ditt nabolag. Denne påsken har det ikke vært så mye for politiet å gjøre i Groruddalen.

- Det har vært en forholdsvis rolig påske, og det er faktisk ingen spesielle hendelser å fortelle om, sier fungerende politiførstebetjent André Vammes ved Stovner politistasjon.

Han har gått igjennom saker fra påskeuka.

- Det har vært noen trafikkforholg og ordinære saker som skjer overalt. Men det er ingenting som skiller seg ut i påsken.

Han påpeker derimot at ferien ikke er over for alle.

- Det er noe som kan dukke opp i ettertid, men det har ikke vi oversikt over nå, forteller Vammes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE