Rolig påske i Groruddalen

Rolig påske i Groruddalen

LITE Å MELDE: Politiet har lite å melde om påskeferien i Groruddalen. Bildet er fra en annen anledning.

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Tekst:

Publisert:

Før høytider og fellesferier pepres man med advarsler om å ikke si noe om hvor du skal på ferie, huske å låse alle dører og vinduer før du drar og passe på om det skjer mistenkelige ting i ditt nabolag. Denne påsken har det ikke vært så mye for politiet å gjøre i Groruddalen.

- Det har vært en forholdsvis rolig påske, og det er faktisk ingen spesielle hendelser å fortelle om, sier fungerende politiførstebetjent André Vammes ved Stovner politistasjon.

Han har gått igjennom saker fra påskeuka.

- Det har vært noen trafikkforholg og ordinære saker som skjer overalt. Men det er ingenting som skiller seg ut i påsken.

Han påpeker derimot at ferien ikke er over for alle.

- Det er noe som kan dukke opp i ettertid, men det har ikke vi oversikt over nå, forteller Vammes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.