Rolig påske i Groruddalen

Rolig påske i Groruddalen

LITE Å MELDE: Politiet har lite å melde om påskeferien i Groruddalen. Bildet er fra en annen anledning.

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.

Tekst:

Publisert:

Før høytider og fellesferier pepres man med advarsler om å ikke si noe om hvor du skal på ferie, huske å låse alle dører og vinduer før du drar og passe på om det skjer mistenkelige ting i ditt nabolag. Denne påsken har det ikke vært så mye for politiet å gjøre i Groruddalen.

- Det har vært en forholdsvis rolig påske, og det er faktisk ingen spesielle hendelser å fortelle om, sier fungerende politiførstebetjent André Vammes ved Stovner politistasjon.

Han har gått igjennom saker fra påskeuka.

- Det har vært noen trafikkforholg og ordinære saker som skjer overalt. Men det er ingenting som skiller seg ut i påsken.

Han påpeker derimot at ferien ikke er over for alle.

- Det er noe som kan dukke opp i ettertid, men det har ikke vi oversikt over nå, forteller Vammes.

Nøkkelord

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.