ANNONSE

Rotet bort 20.896 valgkort

Rotet bort 20.896 valgkort

 

Posten har ikke sendt ut valgkort til 20.896 beboere i Groruddalen. Dette gjelder områder i Bydel Grorud og Bydel Stovner.

Tekst:

Publisert:

 - Valgorganisasjonen i Oslo besluttet torsdag 25. august at det på nytt skal sendes ut valgkort til beboere i disse områdene, skriver Oslo kommune i en pressemelding. 

Valgorganisasjonens leverandør av valgkort go trykkeriet har gått gjennom sine logger og rutiner for filoverføring og trykking. Det er ikke funnet feil i denne prosessen. Derimot er valgkortene blitt borte etter at de ble mottatt på Postens Østlandsterminal. 

Akers Avis Groruddalen omtalte at mange ikke hadde mottatt valgkort allerede for to uker siden. Nå viser det seg at dette gjelder beboere på Romsås, Kalbakken, Grorud og Stovner. I løpet av dagen i dag og i morgen vil valgkortene til disse velgerne distribueres på nytt. 

Kommunen understreker imidlertid at det ikke er nødvendig å ta med valgkort for å stemme. Du trenger kun legitimasjon. Valgkortene er likevel kommunens fremste verktøy for å få ut informasjon om valget til velgerne. 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE