ANNONSE

Rundjuling på åpen gate

Rundjuling på åpen gate

 

En mann i 50-årene ble umotivert grisebanket på åpen gate.

Tekst:

Publisert:

Dette skjedde på en gangvei ved Romsås senter ved 00.30-tiden natt til søndag.

- Mannen gikk sammen med kjæresten sin da syv-åtte ungdommer kastet seg over ham og utsatte ham for grov vold. Mannen ble slått og sparket, forteller jourhavende førstebetjent ved etterforksningsavsnittet på Stovner politistasjon, som ikke ønsker navnet sitt på trykk i avisen.

Mannen ble banket bevisstløs og fikk hjerneblødning. Verken han eller kjæresten, som også fikk juling, husker stort fra hendelsen og derfor er det begrenset hvor mye de har kunnet hjelpe politiet i avhør. Ifølge politiførstebetjenten fremstår volden som fullstendig umotivert.

Paret skal ikke ha mistet noen verdisaker, og derfor tror heller ikke politiet at det var et ransforsøk.

Nå jakter de fem-seks gutter med utenlandsk opprinnelse, i tillegg til to norske jenter. Paret er forslått, men etter forholdene i god behold.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 

Mathias Meyer fikk prisen for Årets brobygger og Karen Bruun Rønholdt fikk prisen for Årets rakett av Kuben yrkesarena og videregående skole. Dette har de jobbet hardt for.

Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

 
ANNONSE