Rundstjal gammel dame

Rundstjal gammel dame

 

To personer rundstjal en gammel dame utenfor hennes eget hjem på Tveita i går.

Tekst:

Publisert:

- En mann og en kvinne, som vi antar er fra Øst-Europa, fulgte kvinnen inn i heisen. Uten at hun merket det, stjal de en konvolutt med 5000 kroner, forteller jourhavende førstebetjent, Line Henriksen.

Tyvene brukte det såkalte kart-trikset, som går ut på å distrahere med et kart, og stjele eiendeler når personen ikke er oppmerksom.

Politiets beskrivelse av tyvene er følgende:

- Begge er lyse i huden og snakker et ukjent språk seg i mellom. Mannen er i 20-årene, liten av vekst, normalt bygd med grå lue. Kvinnen er mellom 20 og 30 med mørk, kortklipt hår, er 170 centimeter høy og slank.

Siste nytt i Nyheter

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

 
- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.