Rundstjal gammel dame

Rundstjal gammel dame

 

To personer rundstjal en gammel dame utenfor hennes eget hjem på Tveita i går.

Tekst:

Publisert:

- En mann og en kvinne, som vi antar er fra Øst-Europa, fulgte kvinnen inn i heisen. Uten at hun merket det, stjal de en konvolutt med 5000 kroner, forteller jourhavende førstebetjent, Line Henriksen.

Tyvene brukte det såkalte kart-trikset, som går ut på å distrahere med et kart, og stjele eiendeler når personen ikke er oppmerksom.

Politiets beskrivelse av tyvene er følgende:

- Begge er lyse i huden og snakker et ukjent språk seg i mellom. Mannen er i 20-årene, liten av vekst, normalt bygd med grå lue. Kvinnen er mellom 20 og 30 med mørk, kortklipt hår, er 170 centimeter høy og slank.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.