ANNONSE

Ruter med påskeruter

Ruter med påskeruter

SLIK: Slik ser t-banekartet ut til 17. april.

Påskeruter betyr færre avganger. Fra tirsdag 11. april til 17. april vil det også være stengt mellom Majorstua og Stortinget. Dette vil påvirke flere linjer i Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Ruter opplyser at det blir søndagsruter for alle transportmidler skjærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag. Nattbussene kjører derimot natt til alle helligdager. Påskeaften blir det lørdagsruter for alle transportmidler.

Fra og med 11. april til og med 17. april stenges Nationaltheatret T-banestasjon på grunn av arbeider. Det betyr at T-banen blir innstilt mellom Majorstuen og Stortinget. Linje 4 kommer til å kjøre mellom Storo og Vestli, mens linje 5 kjører mellom Stortinget og Vestli.

Grunnen er at Nationaltheatret t-banestasjon skal pusses opp med blant annet nye fliser, varmekabler ved inngangene, ny belysning på plattformen og det skal gjøres store arbeider på sporet i tunnelen mellom Stortinget og Nationaltheatret. Det finnes mange alternativer til reise.

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE