Ruter med påskeruter

Ruter med påskeruter

SLIK: Slik ser t-banekartet ut til 17. april.

Påskeruter betyr færre avganger. Fra tirsdag 11. april til 17. april vil det også være stengt mellom Majorstua og Stortinget. Dette vil påvirke flere linjer i Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Ruter opplyser at det blir søndagsruter for alle transportmidler skjærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag. Nattbussene kjører derimot natt til alle helligdager. Påskeaften blir det lørdagsruter for alle transportmidler.

Fra og med 11. april til og med 17. april stenges Nationaltheatret T-banestasjon på grunn av arbeider. Det betyr at T-banen blir innstilt mellom Majorstuen og Stortinget. Linje 4 kommer til å kjøre mellom Storo og Vestli, mens linje 5 kjører mellom Stortinget og Vestli.

Grunnen er at Nationaltheatret t-banestasjon skal pusses opp med blant annet nye fliser, varmekabler ved inngangene, ny belysning på plattformen og det skal gjøres store arbeider på sporet i tunnelen mellom Stortinget og Nationaltheatret. Det finnes mange alternativer til reise.

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.