Ruter med påskeruter

Ruter med påskeruter

SLIK: Slik ser t-banekartet ut til 17. april.

Påskeruter betyr færre avganger. Fra tirsdag 11. april til 17. april vil det også være stengt mellom Majorstua og Stortinget. Dette vil påvirke flere linjer i Groruddalen.

Tekst:

Publisert:

Ruter opplyser at det blir søndagsruter for alle transportmidler skjærtorsdag, langfredag, 1. og 2. påskedag. Nattbussene kjører derimot natt til alle helligdager. Påskeaften blir det lørdagsruter for alle transportmidler.

Fra og med 11. april til og med 17. april stenges Nationaltheatret T-banestasjon på grunn av arbeider. Det betyr at T-banen blir innstilt mellom Majorstuen og Stortinget. Linje 4 kommer til å kjøre mellom Storo og Vestli, mens linje 5 kjører mellom Stortinget og Vestli.

Grunnen er at Nationaltheatret t-banestasjon skal pusses opp med blant annet nye fliser, varmekabler ved inngangene, ny belysning på plattformen og det skal gjøres store arbeider på sporet i tunnelen mellom Stortinget og Nationaltheatret. Det finnes mange alternativer til reise.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.