Ryddeaksjon «dagen derpå»

Ryddeaksjon «dagen derpå»

 

Medlemmer av Ahmadiyya Muslim Jama’at var til sammen 55 personer med barn og eldre da de ryddet Frognerparken klokka 09.15 1. nyttårsdag.

Tekst:

Publisert:

- Det er en årlig tradisjon at medlemmer av Ahmadiyya Muslim Jama'at samles  1. nyttårsdag for å rydde Frognerparken, forteller Zartasht Munir A. Khan, nasjonal leder for Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge.

Målet deres er å tjene samfunnet. Hvert år samles medlemmer av organisasjonen i Frognerparken, for å rydde vekk fyrverkeri og søppel. Dette bruker de omtrent én time på.

- Siden Frognerparken er et av oppskytingsstedene for kommunalt fyrverkeri, og et av de mest populære stedene å komme for å se fyrverkeri, velger vi denne parken som et hovedmål å rydde, forteller Maqsood A. Virk, generalsekretær i Ahmadiyya Muslim Jama'at, Stovner bydel. De startet og avsluttet aksjonen med bønn.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.