ANNONSE

Ryddeaksjon «dagen derpå»

Ryddeaksjon «dagen derpå»

 

Medlemmer av Ahmadiyya Muslim Jama’at var til sammen 55 personer med barn og eldre da de ryddet Frognerparken klokka 09.15 1. nyttårsdag.

Tekst:

Publisert:

- Det er en årlig tradisjon at medlemmer av Ahmadiyya Muslim Jama'at samles  1. nyttårsdag for å rydde Frognerparken, forteller Zartasht Munir A. Khan, nasjonal leder for Ahmadiyya Muslim Jama'at Norge.

Målet deres er å tjene samfunnet. Hvert år samles medlemmer av organisasjonen i Frognerparken, for å rydde vekk fyrverkeri og søppel. Dette bruker de omtrent én time på.

- Siden Frognerparken er et av oppskytingsstedene for kommunalt fyrverkeri, og et av de mest populære stedene å komme for å se fyrverkeri, velger vi denne parken som et hovedmål å rydde, forteller Maqsood A. Virk, generalsekretær i Ahmadiyya Muslim Jama'at, Stovner bydel. De startet og avsluttet aksjonen med bønn.

 

Siste nytt i Nyheter

På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

ANNONSE
– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

 
Ellingsrudhjemmet <BR>først ut i Oslo

Sykehjemmet på Ellingsrud er nå digitalisert. Alle avdelingene har fått nettbrett slik at personalet har bedre tilgang til informasjon via elektronisk journalsystem og kan være mer tilgjengelige i beboermiljøet.

– Bygg heller i umoderne industriområder

Pia Farstad von Hall (H) reagerer på at det kun har vært en økning på fem prosent i antall nye boliger i Groruddalen fra 2000. Hun mener industriområdene som trenger moderne utvikling ligger brakk, og slår ring om småhusene i Groruddalen.

Trygg sykkelparkering på Grorud

For en stund siden utlyste FutureBuilt, Oslo og Bærum kommuner en konkurranse om nye sykkelhotell i Oslo - et av dem skal ligge på Grorud T-banestasjon. Nå er vinneren trukket ut.

 
ANNONSE