ANNONSE

Samler inn farlig avfall

Samler inn farlig avfall

 

Etter påske begynner Renovasjonsetaten med å samle inn farlig avfall.

Tekst:

Publisert:

Innsamlingen skjer bydelsvis og etaten begynner i Bydel Østensjø like etter påske. De er spesielt ute etter å få samlet inn avfall med kjemikalier, for eksempel maling.

-  Malingsrester inneholder farlige stoffer og de ønsker vi å ta imot og behandle på en forsvarlig måte. Mange tror det er OK å kaste malingsboksene når det kun er litt igjen, men det må man ikke gjøre, sier overingeniør i Renovasjonsetaten, Elin Struksnæs.

Hun forteller at mange kaster maling og andre giftige stoffer i beholderen for vanlig restavfall.

-  Selv om vi har gode ordninger, er det mange som ikke benytter seg av disse. I tillegg til innsamlingene har vi også miljøstasjoner og gjenbruksstasjoner i byen som er åpne døgnet rundt. Folk bør ikke ha noen unnskyldning, mener hun.

Se Renovasjonsetatens nettsider for å finne ut når de kommer til din bydel.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE