Sandal på 8. plass

Sandal på 8. plass

FRA GRORUD: Jon Julius Sandal ble ikke utfordret under nominasjonsprosessen og er innstilt på Miljøpartiet De Grønnes 8. plass i bystyret

Miljøpartiet De Grønne hadde sitt nominasjonsmøte til bystyrevalglisten i forrige uke. Grorud-politiker Jon Julius Sandal ble ikke utfordret i nominasjonsprosessen.

I dag har De Grønne én representant i Oslo bystyre, Harald Nissen. Partiet seiler imidlertid på en grønn bølge med sin enorme oppslutning. I forbindelse med Stortingsvalget 2013 ble de for første gang representert på Stortinget med ett mandat, men partiet har spesielt mange sympatisører i hovedstaden.

Likevel må Sandal jobbe knalltøft fram mot valget om han skal klare å kapre én av de totalt 59 plassene i bystyret. Han er tydelig på hva som i så tilfelle vil bli hans kampsaker.

– Som bystyrepolitiker vil jeg arbeide for gode, lokale møteplasser og styrke innsatsen for rekruttering av nok kvalifiserte fagpersoner til barnehager og skoler, sier Jon Julius Sandal.

– Bydelenes fagsentre må styrkes for å kunne møte ulike utfordringer, legger han til.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj forteller om et boligområde i utvikling.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.