ANNONSE

Sandal på 8. plass

Sandal på 8. plass

FRA GRORUD: Jon Julius Sandal ble ikke utfordret under nominasjonsprosessen og er innstilt på Miljøpartiet De Grønnes 8. plass i bystyret

Miljøpartiet De Grønne hadde sitt nominasjonsmøte til bystyrevalglisten i forrige uke. Grorud-politiker Jon Julius Sandal ble ikke utfordret i nominasjonsprosessen.

I dag har De Grønne én representant i Oslo bystyre, Harald Nissen. Partiet seiler imidlertid på en grønn bølge med sin enorme oppslutning. I forbindelse med Stortingsvalget 2013 ble de for første gang representert på Stortinget med ett mandat, men partiet har spesielt mange sympatisører i hovedstaden.

Likevel må Sandal jobbe knalltøft fram mot valget om han skal klare å kapre én av de totalt 59 plassene i bystyret. Han er tydelig på hva som i så tilfelle vil bli hans kampsaker.

– Som bystyrepolitiker vil jeg arbeide for gode, lokale møteplasser og styrke innsatsen for rekruttering av nok kvalifiserte fagpersoner til barnehager og skoler, sier Jon Julius Sandal.

– Bydelenes fagsentre må styrkes for å kunne møte ulike utfordringer, legger han til.

Les mer i Akers Avis Groruddalens papirutgave eller vår eAvis.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE