ANNONSE

Sang jula inn på Rødtvet

Sang jula inn på Rødtvet

 

Rødtvet menighet sørget for god julestemning med aftensang og ni lesninger.

Begivenheten var en blanding av en gudstjeneste og musikk. Nok en gang samarbeidet menigheten med sangkoret VOX og dirigent Marianne Oulie Wiik.

I tillegg sørget fiolinist Victoria Johnsen og organist Håkon Haga Kaldahl for god stemning i Rødtvet kirke.

- Dette er andre året vi samarbeider med koret VOX om dette, så det er en ganske ny tradisjon, forteller sokneprest Tone Maria Falch i Rødtvet menighet.

Det var også hun som sto for de ni salmelesningene. Musikken som ble fremført var alt fra «Det er jul» og «Det lyser i stille grender» til «Kum ba yah» og «Deilig er jorden».

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE