Sang jula inn på Rødtvet

Sang jula inn på Rødtvet

 

Rødtvet menighet sørget for god julestemning med aftensang og ni lesninger.

Begivenheten var en blanding av en gudstjeneste og musikk. Nok en gang samarbeidet menigheten med sangkoret VOX og dirigent Marianne Oulie Wiik.

I tillegg sørget fiolinist Victoria Johnsen og organist Håkon Haga Kaldahl for god stemning i Rødtvet kirke.

- Dette er andre året vi samarbeider med koret VOX om dette, så det er en ganske ny tradisjon, forteller sokneprest Tone Maria Falch i Rødtvet menighet.

Det var også hun som sto for de ni salmelesningene. Musikken som ble fremført var alt fra «Det er jul» og «Det lyser i stille grender» til «Kum ba yah» og «Deilig er jorden».

Siste nytt i Nyheter

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering. Stovner og Alna har allerede vedtatt det. I tillegg mangler bydelen nesten hundre barnehageplasser.

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

 
Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.