Sang jula inn på Rødtvet

Sang jula inn på Rødtvet

 

Rødtvet menighet sørget for god julestemning med aftensang og ni lesninger.

Begivenheten var en blanding av en gudstjeneste og musikk. Nok en gang samarbeidet menigheten med sangkoret VOX og dirigent Marianne Oulie Wiik.

I tillegg sørget fiolinist Victoria Johnsen og organist Håkon Haga Kaldahl for god stemning i Rødtvet kirke.

- Dette er andre året vi samarbeider med koret VOX om dette, så det er en ganske ny tradisjon, forteller sokneprest Tone Maria Falch i Rødtvet menighet.

Det var også hun som sto for de ni salmelesningene. Musikken som ble fremført var alt fra «Det er jul» og «Det lyser i stille grender» til «Kum ba yah» og «Deilig er jorden».

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser. Tirsdag ble to ungdommer på 19 og 20 år pågrepet ...

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.