Sangtalent

Sangtalent

 

Da Elise Bakkum (6) bestemte seg for å ta fatt i mikrofonen under juletrefesten på Stovner eldresenter, sjarmerte hun pensjonister og voksne med solosang.

Seksåringen er glad i å synge, og hadde allerede før juletrefesten bestemt seg for at hun ville synge en sang.

- Jeg hadde veldig lyst til å synge, men bestemte at jeg ikke skulle synge hvis det ble for skummelt. Men det ble det ikke, smiler Elise Bakkum.

Foran flere pensjonister, voksne og rundt 30 barn fremførte hun julelåta «Jeg så mamma kysse nissen, jeg» - og dermed sjarmerte hun alle de frammøtte.

Daglig leder Laila Bakkum på Stovner eldresenter er stolt av sitt talentfulle barnebarn som våget seg opp på scenen foran rundt 60 mennesker.

Det ble heller ikke mye tid for barna til å sitte stille under juletrefesten. Etter gang rundt juletreet var det full aktivitet med masse leking og nissebesøk.

Siste nytt i Nyheter

– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta.

 
Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.