Sangtalent

Sangtalent

 

Da Elise Bakkum (6) bestemte seg for å ta fatt i mikrofonen under juletrefesten på Stovner eldresenter, sjarmerte hun pensjonister og voksne med solosang.

Seksåringen er glad i å synge, og hadde allerede før juletrefesten bestemt seg for at hun ville synge en sang.

- Jeg hadde veldig lyst til å synge, men bestemte at jeg ikke skulle synge hvis det ble for skummelt. Men det ble det ikke, smiler Elise Bakkum.

Foran flere pensjonister, voksne og rundt 30 barn fremførte hun julelåta «Jeg så mamma kysse nissen, jeg» - og dermed sjarmerte hun alle de frammøtte.

Daglig leder Laila Bakkum på Stovner eldresenter er stolt av sitt talentfulle barnebarn som våget seg opp på scenen foran rundt 60 mennesker.

Det ble heller ikke mye tid for barna til å sitte stille under juletrefesten. Etter gang rundt juletreet var det full aktivitet med masse leking og nissebesøk.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.