ANNONSE

Satte opp telt på Ammerud

Satte opp telt på Ammerud

 

OneCall spiller inn en reklamefilm i friområdet ved Lillogrenda. Naboer fryktet først en ny romleir i Groruddalen.

Romfolk bosatte seg ved ridesenter-tomta på Årvoll i fjor sommer. Det førte til store reaksjoner blant de nærmeste naboene - som blant annet opplevde forsøpling på områdets turstier.

Saken fikk stor, nasjonal oppmerksomhet.

Mandag formiddag mottok Akers Avis Groruddalen et tips fra en Ammerud-beboer om at et telt var satt opp i friområdet ved Lillogrenda, grytidlig samme dag. Naboen fryktet det dreide seg om nok en romleir i Groruddalen.

Avisen kan imidlertid opplyse om at teleoperatøren OneCall holder på å lage en reklamefilm, og at det er filmteamet som har satt opp teltet. Filmingen vil strekke seg over mellom én og to dager.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE