Satte opp telt på Ammerud

Satte opp telt på Ammerud

 

OneCall spiller inn en reklamefilm i friområdet ved Lillogrenda. Naboer fryktet først en ny romleir i Groruddalen.

Romfolk bosatte seg ved ridesenter-tomta på Årvoll i fjor sommer. Det førte til store reaksjoner blant de nærmeste naboene - som blant annet opplevde forsøpling på områdets turstier.

Saken fikk stor, nasjonal oppmerksomhet.

Mandag formiddag mottok Akers Avis Groruddalen et tips fra en Ammerud-beboer om at et telt var satt opp i friområdet ved Lillogrenda, grytidlig samme dag. Naboen fryktet det dreide seg om nok en romleir i Groruddalen.

Avisen kan imidlertid opplyse om at teleoperatøren OneCall holder på å lage en reklamefilm, og at det er filmteamet som har satt opp teltet. Filmingen vil strekke seg over mellom én og to dager.

Siste nytt i Nyheter

Ungdom kastet steiner og tente på bil

Politiet avviser at hendelsene i på Stovner og Vestli i helga er i forbindelse med gjengkriminalitet. De etterforsker nå flere forhold fra helga, blant annet skal ungdom ha kastet en tung stein ned fra en bro på Vestli og tent på bil og søppelkasser.

Ung gutt falt igjennom skoletak

En femten år gammel gutt falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten ble fraktet til sykehus og tilstanden er fremdeles alvorlig.

 
Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.