Satte opp telt på Ammerud

Satte opp telt på Ammerud

 

OneCall spiller inn en reklamefilm i friområdet ved Lillogrenda. Naboer fryktet først en ny romleir i Groruddalen.

Romfolk bosatte seg ved ridesenter-tomta på Årvoll i fjor sommer. Det førte til store reaksjoner blant de nærmeste naboene - som blant annet opplevde forsøpling på områdets turstier.

Saken fikk stor, nasjonal oppmerksomhet.

Mandag formiddag mottok Akers Avis Groruddalen et tips fra en Ammerud-beboer om at et telt var satt opp i friområdet ved Lillogrenda, grytidlig samme dag. Naboen fryktet det dreide seg om nok en romleir i Groruddalen.

Avisen kan imidlertid opplyse om at teleoperatøren OneCall holder på å lage en reklamefilm, og at det er filmteamet som har satt opp teltet. Filmingen vil strekke seg over mellom én og to dager.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.