ANNONSE

Se den dramatiske biljakten her

Se den dramatiske biljakten her

 

Natt til i dag ble en person skadet etter en biljakt på Ammerud. Føreren (38) var ruset og og kjørte uten førerkort.

Tekst:

Publisert:

- Føreren stoppet ikke da politiet ba ham om det ved 01.15-tiden natt til tirsdag. I stedet for å stanse, ga føreren full gass, forteller førstebetjent på Stovner politistasjon, Roy Cato Einarsen.

Ferden gikk innover Ammerudveien i høy hastighet før han krasjet på en gangvei ved Haglundveien.

 

Se videoen nederst i artikkelen

 

Føreren av bilen, en 38 år gammel mann, er en tidligere kjenning av politiet. Han ble fraktet til A-hus med lettere skader etter kollisjonen.

- Bilen han kjørte, en BMW, hadde falske kjennetegn. Skiltene tilhørte en Mitsubishi, forteller Einarsen.

38-åringen hadde ikke førerkort og han uttalte i tillegg at han hadde tatt piller. Derfor tok politiet en blodprøve av mannen, men denne er ikke klar ennå.

Spesialenheten for politisaker bli rutinemessig koblet inn etter en biljakt. Hva som skjer med gjerningsmannen er foreløpig uvisst.

  

(Leservideo: Sasa Dukic)

 

Siste nytt i Nyheter

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

ANNONSE
Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
På valgkampturné i Groruddalen

Jonas Gahr Støre (Ap) og nyvalgt LO-leder Hans Christian Gabrielsen møtte ansatte i hjemmetjenesten i Grorud bydel for en valgkampturné. Nå er opptrappingen til stortingsvalget 11. september for fullt i gang.

– Flerbrukshus for alle

Ventetiden er nesten over! Nå er man bare ett lite bystyrevedtak unna finansiering og midler til Grorud flerbrukshus. Med trykk på «flerbruk».

Punger ut med 6 millioner

Oslo bystyre foreslår å slette gjelda til Alna ridesenter med 6 millioner kroner. Det betyr at daglig leder Lene Kragh endelig kan puste ut og fokusere på å faktisk drive et ridesenter.

 
ANNONSE