- Se til Grorud

- Se til Grorud

 

Bydel Groruds BU-leder Anders Røberg-Larsen (Ap - bildet) oppfordret Bydel Bjerkes politikere til å gå inn for et forprosjekt om en flerbrukshall på Årvoll.

Tekst:

Publisert:

- Det er litt spesielt for meg å komme hit, det er helt feil bydel for meg. Det er fordi jeg er opprørt at jeg kommer, åpnet Røberg-Larsen.

- Byrådet har ikke satt av én krone til flerbrukshaller eller idrettshaller. Dette rammer Groruddalen spesielt.

- Ellingsrud, Grorud og Årvoll har ventet i mange år på nye haller. Nå har vi ventet lenge nok.

- På Grorud forskutterte vi 200.000 kroner for å komme i gang, for som den ansvarlige byråden har sagt, «ingen regulering, ingen penger», men det blir heller ingen regulering uten penger. Håpløst.

- Så jeg oppfordrer dere til å gjøre som oss, bevilge penger, slik at vi i Groruddalen kan være i front på flerbrukshaller. Jeg tror at dette blir en vinn-vinn-situasjon.

Med barnehage

I Bydel Grorud har de fått gjennomslag for Grorud-modellen og fått penger avsatt i statsbudsjettet. Flerbrukshallen blir den første av sitt slag i Norge.

- Hallen i Grorud-modellen vil romme og tilby, barnehage med uteområder for 100 barn, øvingslokaler for lokale musikkgrupper, lokaler for amatørteater og dans, hallidretter, og teleskopscene som kan romme inntill 500 publikummere, sier Røberg-Larsen

 

Siste nytt i Nyheter

Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

 
Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.