ANNONSE

Seier i Frölunda-debuten

Seier i Frölunda-debuten

 

Mats Rosseli Olsen (20) har tatt sine første skjær i den svenske Eliteserien.

Tekst:

Publisert:

Lørdag debuterte han i borteoppgjøret mot Timrå.

Den ferske Frölunda-løperen spilte i tredjerekka i den sterke 4-0-seieren. Rosseli Olsen var på isen da et av lagets fire mål ble scoret. 20-åringen spilte på rekke med Fredrik Sjöstrøm og Per-Johan Axelsson.

På mandag signerte Rosseli Olsen kontrakten med den svenske toppklubben.

På Frölundas nettsider kan du se høydepunktene fra kampen.

-  Helt siden jeg startet på NTG-U, da jeg var 13 år gammel, har målet mitt vært å komme til den svenske Eliteserien. Det føles ganske så bra, sier han til Akers Avis Groruddalen.

Les hva landslagssjef Roy Johansen og eks-trener Espen «Shampo» Knutsen tror om overgangen i onsdagens papirutgave av Akers Avis Groruddalen.

 

Siste nytt i Nyheter

- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

ANNONSE
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

 
Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

Politikerne vil ikke forplikte seg

Forslag om å sikre finansiering av Ahusbanen i Nasjonal Transportplan ble stemt ned med kun SV og MDG for på Stortinget da planen ble behandlet. Rett etterpå kom anbefaling fra Ruter om busstrasé i stedet for T-banestrekning.

 
ANNONSE