Serverte bingotall og «frekkiser»

Serverte bingotall og «frekkiser»

 

Bingo-tallene ble servert i rekke og rad på Veitvet Nærmiljøsenter da Berit Bislett tok turen innom. Men bingoverten hadde også flere groviser på lur.

Det var ingen sjenert Berit Bislett som besøkte nærmiljøsentret på Veitvet i formiddag.

- Neste tall er 37 og bokstaven F. F for fluer, sier en humørfylt frøken Bislett.

- Jeg skal ikke fortelle dere engang hvor jeg sliter med fluer, fortsetter bingoverten.

Geir Lillejord står bak den dristige karakteren. Etter en pause fikk bingo-deltakerne møte en av hans andre karakterer - den frekke, søte og spesielle sunnmørskvinnen Ulla Hageby.

Deltakerne var en blanding av brukere av sentret og de 11 kandidatene til årets Veitvet-pike og Veitvet-gutt. Publikum nøt den gode stemningen, og latterbrølene sto i kø.

I morgen, fredag, er den store senterdagen på Veitvet. Årets Veitvet-pike og Veitvet-gutt skal kåres etter at kandidatene har fremført et sceneshow med Veitvet-historien som tema.

Siste nytt i Nyheter

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.

 
- Går fra ord til handling

Siden 2014 har flerbrukshallen på Tokerud vært godkjent av bystyret, men det har ikke ligget penger på bordet. I revidert budsjett gir byrådet 5,6 millioner til et forprosjekt som skal forme fremtidens hall.

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.