Shell Karihaugen ranet med kniv

Shell Karihaugen ranet med kniv

 

En ung mann fra Furuset kom seg unna med et mindre pengebeløp da han ranet Shell på Karihaugen lørdag morgen.

Tekst:

Publisert:

Ranet skjedde med 06.30-tiden. Den etnisk norske 23-åringen tok seg inn på bensinstasjonen og truet betjeningen med en kniv.

- Raneren kom seg unna med et mindre pengebeløp, men etter to timer ble han pågrepet i sitt eget på Furuset, opplyser politiførstebetjent på Stovner politistasjon, Line Henriksen til Akers Avis Groruddalen.

Ingen kom fysisk til skade under ranet. På grunn av gode beskrivelser klarte politiet å finne fram til mannen i løpet av kort tid.

- Han har ikke ønsket å si stort i avhør, og i dag blir han fremstilt for varetektsfengsling.

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.