Signerer boka om
Leif Juster på Grorud senter

Signerer boka om <br/>Leif Juster på Grorud senter

 

Siri Juster har vært travel de siste årene. I år er det nemlig 100 år siden Leif Juster ble født, og det har vært feiret på mange måter.

Tekst:

Publisert:


Vi husker alle lanseringen av jubileumsakevitten «Mot norrmalt», den store  jubileumsfesten på Grand i februar og den påfølgende jubileumsforestillingen på Edderkoppen teater.

Datteren Siri har dessuten delt om seg med de gode minner både under hyggemøtene til SeniorForum og Groruddalen Matklubbs torskefest.

Nå kommer hun altså til Libris på Grorud senter fredag 19. mars klokka 11-15 for å signere boka om den store scenekunstneren Leif Juster. Møt opp og skaff deg ditt eget signerte eksemplar.


 

 

Siste nytt i Nyheter

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.

- Oslos fineste NAV-lokaler

Bydel Bjerke har flyttet inn i nye lokaler «rett over veien» fra Økern senter. NAV har fått publikumsmottak i 1. etasje - og kan ikke få rost den nye utformingen nok.

Tar opp kampen <BR>mot «skremselskapital»

Jan Bøhler (Ap) foreslår at politiet kan iverksette oppholdsforbud for enkelte personer som er ute etter å bygge seg opp et voldsrykte for å virke farligere i et ungdomsmiljø. Nå skal justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) gå videre med saken.

 
Feiret på hesteryggen

Knut Røli fra Bydel Alna, Håvard Horpestad og Daniel av Ekenstam fra IKEA kløv opp på hesteryggen for å feire at Alna ridesenters oppholdsrom er ferdig oppusset - mens daglig leder Lene Kragh holdt godt i tømmene.

Google Maps

Politiet melder på Twitter om at en person skal være påkjørt av tog på Haugenstua midt på dagen. Som følge av dette ble all togtrafikken stoppet på stedet.

Rolig påske i Groruddalen

Politiet har ingen merkbare hendelser å melde om i påskeferien i Groruddalen. Og godt er det.