Signerer boka om
Leif Juster på Grorud senter

Signerer boka om <br/>Leif Juster på Grorud senter

 

Siri Juster har vært travel de siste årene. I år er det nemlig 100 år siden Leif Juster ble født, og det har vært feiret på mange måter.

Tekst:

Publisert:

Vi husker alle lanseringen av jubileumsakevitten «Mot norrmalt», den store  jubileumsfesten på Grand i februar og den påfølgende jubileumsforestillingen på Edderkoppen teater.

Datteren Siri har dessuten delt om seg med de gode minner både under hyggemøtene til SeniorForum og Groruddalen Matklubbs torskefest.

Nå kommer hun altså til Libris på Grorud senter fredag 19. mars klokka 11-15 for å signere boka om den store scenekunstneren Leif Juster. Møt opp og skaff deg ditt eget signerte eksemplar.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

 
Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.

Føflekkreft 

Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst av føflekkreft. Tirsdag 23. mai er det den internasjonale hudsjekkdagen Euromelanoma.

Groruddalen: «Lengre fram i tid og på lang sikt»

Byrådet inviterte til folkemøte på Årvoll gård om hva revisjonen av kommuneplanens samfunnsdel betyr for Groruddalen. Ifølge byråd Hanna Marcussen er det mange planer i lufta for blant annet Rommen og Grorud - men de ser ikke ut til å bli realisert med det første.