ANNONSE

Signerer boka om
Leif Juster på Grorud senter

Signerer boka om <br/>Leif Juster på Grorud senter

 

Siri Juster har vært travel de siste årene. I år er det nemlig 100 år siden Leif Juster ble født, og det har vært feiret på mange måter.

Tekst:

Publisert:

Vi husker alle lanseringen av jubileumsakevitten «Mot norrmalt», den store  jubileumsfesten på Grand i februar og den påfølgende jubileumsforestillingen på Edderkoppen teater.

Datteren Siri har dessuten delt om seg med de gode minner både under hyggemøtene til SeniorForum og Groruddalen Matklubbs torskefest.

Nå kommer hun altså til Libris på Grorud senter fredag 19. mars klokka 11-15 for å signere boka om den store scenekunstneren Leif Juster. Møt opp og skaff deg ditt eget signerte eksemplar.

 

 

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE