ANNONSE

Signerer flybok med bilder av dalen

Signerer flybok med bilder av dalen

 

Forfatter Lasse Tur har laget boka «Groruddalen sett fra oven» som er en flyfoto-bok med bilder og tekster fra Norges vakreste dal.

Førstkommende lørdag tar forfatteren turen til Notabene pa Tveita senter for a signere sin nye bok. Dette skjer fra klokka 14.

Lasse Tur vil være til stede i omtrent en time. Lasse Tur er en velkjent fotograf som ofte tar seg en tur i fly og fotograferer fra skyene.

Boka «Groruddalen sett fra oven» er spekket med bilder og tekst om Groruddalen.

Bildene er fra hans flyturer, mens tekstene er Facebook-kommentarer fra folk som har diskutert bildene han legger ut på sin Facebook-side i etterkant. Les mer om Lasse Tur og hans bok i Akers Avis Groruddalen neste uke.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

To menn er pågrepet i forbindelse med drapet på Hellerud 15. juni. De ble pågrepet i utlandet og siktet for drap/medvirkning til drap.

ANNONSE
- Ingen skal ta fra politiet kontrollen

Politimester Hans Sjøvold og byrådsleder Raymond Johansen er klare i sine taler; forebygging er kanskje ikke det mest sexy, men det nytter. Og det er ingen områder i Oslo politiet ikke tør å gå inn i.

 
Beholder Nybyen likevel

Espira går inn for å beholde Nybyen barnehage på Økern, til tross for null støtte fra byrådet. I tillegg går de inn for nok en barnehage på Valle Hovin sammen med Selvaag.

Google Maps

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og siktet for bilbrann på Vestli.

Tveita senter kan bli «murt» inne

I et detaljert kart over de nye bomstasjonene kommer det fram at Tveita senter kan bli sperret inne av nye og eksisterende bommer dersom de blir vedtatt slik. Senterleder Mona Bråten innrømmer at det kan bety større usikkerhet om sentrets fremtid.

 
ANNONSE