Signerer flybok med bilder av dalen

Signerer flybok med bilder av dalen

 

Forfatter Lasse Tur har laget boka «Groruddalen sett fra oven» som er en flyfoto-bok med bilder og tekster fra Norges vakreste dal.

Førstkommende lørdag tar forfatteren turen til Notabene pa Tveita senter for a signere sin nye bok. Dette skjer fra klokka 14.

Lasse Tur vil være til stede i omtrent en time. Lasse Tur er en velkjent fotograf som ofte tar seg en tur i fly og fotograferer fra skyene.

Boka «Groruddalen sett fra oven» er spekket med bilder og tekst om Groruddalen.

Bildene er fra hans flyturer, mens tekstene er Facebook-kommentarer fra folk som har diskutert bildene han legger ut på sin Facebook-side i etterkant. Les mer om Lasse Tur og hans bok i Akers Avis Groruddalen neste uke.

Siste nytt i Nyheter

36 nye leiligheter <BR>der det før var butikk

Planene for Lavrans vei 1B er å rive bygget til den tidligere nærbutikken i Smalvollskogens borettslag og erstatte den med en boligblokk.

Vurderer beboerparkering i Bjerke bydel

Bydel Bjerke har tatt opp beboerparkering som et aktuelt tiltak mot villparkering.

 
– Kommer ikke til <BR>huset på prærien

De første 56 boligene av totalt 800 OBOS-leiligheter på Vollebekk hadde salgsstart tirsdag 25. april.

Ny turvei med <BR>bekk og belysning

Det blir ny bekk, turvei og belysning på Rommensletta. Første tak med gravemaskinen er allerede tatt – og alt skal stå klart til høsten 2017. Hovedmålet er å rense overvannet som siver inn til søppelfyllingen under sletta.

Pusser opp kjøkkenet

Nestemann ut som får tildelt IKEA nabofond er Furuset Fotball IF og deres møteplass på Furuset stadion. I ni år har de søkt om midler til oppussing av oppholdsrommet sitt. Nå skal drømmen gå i oppfyllelse.