Signerer flybok med bilder av dalen

Signerer flybok med bilder av dalen

 

Forfatter Lasse Tur har laget boka «Groruddalen sett fra oven» som er en flyfoto-bok med bilder og tekster fra Norges vakreste dal.

Førstkommende lørdag tar forfatteren turen til Notabene pa Tveita senter for a signere sin nye bok. Dette skjer fra klokka 14.

Lasse Tur vil være til stede i omtrent en time. Lasse Tur er en velkjent fotograf som ofte tar seg en tur i fly og fotograferer fra skyene.

Boka «Groruddalen sett fra oven» er spekket med bilder og tekst om Groruddalen.

Bildene er fra hans flyturer, mens tekstene er Facebook-kommentarer fra folk som har diskutert bildene han legger ut på sin Facebook-side i etterkant. Les mer om Lasse Tur og hans bok i Akers Avis Groruddalen neste uke.

Siste nytt i Nyheter

Google Maps

En ung gutt under 18 år falt igjennom skoletaket til Tiurleiken skole på Romsås søndag ettermiddag. Gutten er fraktet til sykehus.

Kan få slutt på utleie-haiene

På mandag skal Stortinget behandle saken om ny eierseksjonslov. Går det igjennom, kan det bety at både hyblifisering og utleie av leiligheter til hotellvirksomhet begrenses.

 
Kjemper for å dele bil på Rødtvet

Bell Batta Torheim i Grorud MDG ønsker at det kommer bildelingsplass på Rødtvet. Både hun og sjef for Bilkollektivet, Arne Lindelien, ønsker å utfordre byrådet i saken.

– Forandrer ikke på <BR>noe som fungerer

I januar i år fikk Radisson-hotellet på Alna ny direktør. For Lars Kristian Amundsen er planen å fortsette det gode arbeidet som har blitt gjort før han.

Google Maps

Beboerne i Smalvollskogen borettslag ser flere ulemper ved boligprosjektet i Lavrans vei 1B. De har servert utbygger Cura Eiendom en god dose med motargumenter.