Sikter mot nye høyder

Sikter mot nye høyder

 

Siri Fossheim ble valgt til ny leder av Romsås Arbeiderpartilag tidligere i år. Nå fokuserer hun og partilaget på høstens stortingsvalg – og satser på nok et brakvalg.

Tekst:

Publisert:

- Fremover fokuserer vi selvfølgelig på valget, sier Siri Fossheim.

Arbeiderpartiet har gjort det godt på Romsås ved de siste valgene. Ved kommunevalget i 2007 fikk de 47,6 prosent av stemmene på Romsås, mens de hadde en oppslutning på 44,9 prosent ved forrige stortingsvalg for fire år siden.

De har ikke tenkt å gjøre det noe dårligere i september.

- Vi skal være synlige både på Romsås og i resten av bydelen.

Partilaget sikter mot å møte alle beboerne på Romsås før valget.

- Vi skal være på bydelsdager, ringe på dører og dele ut brosjyrer. Vi satser på å være i kontakt med alle et par ganger før valget, sier Fossheim.

Dette håper partilaget vil få opp valgdeltakelsen.

- Når vi møter folk, er en stor del av oppgaven å oppfordre dem til å bruke stemmeretten sin, sier hun.

Viktige møteplasser

Fossheim nevner også situasjonen ved Romsås senter, oppvekstvilkår og møteplasser i nærmiljøet som andre viktige saker. Derfor gleder hun seg til Svarttjernparken, som rustes opp ved hjelp av Groruddals-midler, står klar.

- Møteplasser er viktige, siden det gir folk tilhørighet til nærmiljøet sitt. Det er viktig med sosiale arenaer hvor vi møter hverandre. Misforståelser oppstår ofte fordi vi ikke kjenner hverandre.

Selv kjenner hun alle i oppgangen.

- Jeg tror til og med jeg kjenner alle på tunet mitt - og det tror jeg ikke er unikt for meg. Jeg er stolt av Romsås, sier hun.

Styret

Her følger en oversikt over styret i Romsås Arbeiderpartilag:

Leder: Siri Fossheim.

Nestleder: Ingebjørg Skjelvik.

Sekretær: Anders Ø. Røberg-Larsen.

Kasserer: Harald Kristiansen.

Studieleder: Steinar Hansgaard.

Styremedlemmer: Festus

Kwadwo Lartey-Adjei, Wenche Hansgaard (også kvinnekontakt) og Frode Jenssen.

 

Siste nytt i Nyheter

Alle leietakere må ut

Avisen har skrevet om Kristen Leth (89) som risikerer å kastes ut av leiligheten sin på Grorud. Saken har skapt stort engasjement, og nå svarer eiendomsselskapet på hvorfor de har sendt ut brev om oppsigelse av leieforholdet.

Kan smelle når som helst

I mars ble en person som løp over Tvetenveien ved busstoppet på Haugerud påkjørt. Yassine Arakia (H) er redd for hva som vil skje dersom trafikksituasjonen ikke blir tatt på alvor.

 
Pengene renner inn i Årvolldammen

I revidert budsjett kommer byrådet med en gladnyhet til Bydel Bjerke: Det blir vann i Årvolldammen i år også - med en prislapp på 750.000 kroner. Dammen vil være klar til bruk i slutten av neste uke. Men fremtiden er fremdeles usikker.

Vil slette gjelda til Alna ridesenter

– Høyre går inn for å slette hele gjelda til Alna ridesenter og gi en kompensasjon for eiendomsskatten, dersom byrådet ikke tar til fornuft og endrer beskrivelsen fra parkeringsanlegg til idrettsanlegg.

Kristen (89) kastes ut av leiligheten

Kristen Leth har bodd på Grorud siden 1963. Nå risikerer han å stå uten et sted å bo fordi leiligheten han leier skal ombygges og selges. Han håper Bydel Grorud vil hjelpe til.